Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seară de mai la Brăila

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în parteneriat cu Asociaţia Clubul de Turism "Proilavia" Brăila organizează vineri, 20 mai 2016, cea de a VII-a ediţie a festivalului concurs de muzică folk "Seară de Mai". Ediţia din acest an se va desfăşura în aer liber, în curtea imobilului din strada Oituz, nr.5, din Piaţa Poligon, începând cu ora 17:00.
Manifestarea reuneşte tineri din Brăila care doresc să-şi afirme potenţialul artistic în domeniul creaţiei şi interpretării muzicii folk.
Concursul, structurat pe două categorii de vârstă, 9-14 ani şi 15-25 ani, propune participanţilor interpretarea a două piese, la alegere, fie din repertoriul naţional şi internaţional, fie din repertoriul personal. Înscrierea participanţilor a avut loc în intervalul 3-17 mai. Anul acesta şi-au manifestat interesul pentru concurs 14 participanţi la categoria de vârstă 9-14 ani, dintre care 11 la individual şi trei la grup folk şi, respectiv, un număr de 13 participanţi la categoria de vârstă 15-25 ani, dintre care 12 la individual.
Premierea câştigătorilor va avea loc, sâmbătă, 21 mai, cu începere de la ora 18.00, în cadrul unei Gale a Laureaţilor, care va include, la final, un recital semnat Cristian Piron, câştigătorul ediţiei a VI-a a festivalului "Seară de Mai", din anul 2015.
Potrivit informaţiilor furnizate de Emanoil Ciucaşu, managerul Casei de Cultură, câştigătorii fiecărei categorii vor primi diplome şi premii, iar Marele Premiu este o chitară electro-acustică Ibanez.

 
Categorie articol: 

Comentarii