Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se sustrage de la judecata

In virsta de 34 de ani, recidivist si cu trei condamnari in cazier, Nelu Cristinel Pana a fost deferit justitiei, urmind a fi judecat in lipsa, pentru un furt comis la "Celhart Donaris" SA. Acelasi individ - care nu a mai putut fi gasit dupa inceperea urmaririi penale - a mai fost dat pe mina instantei in august a. c., pentru un alt furt comis asta-iarna.
Potrivit anchetatorilor, in seara zilei de 14 iulie 2008, ora 20.00, o patrula a Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila (IJJ), aflata in executarea serviciului, l-a depistat, in incinta SC "Celhart Donaris" SA, pe Nelu Cristinel Pana, in timp ce incarca piese metalice intr-o caruta. Hotul incarcase deja 740 de kilograme fier, pe care intentiona sa-l transporte la un centru de colectare. Prejudiciul, in valoare de 755 lei, a fost recuperat prin restituire, iar Pana a fost dus la sediul IJJ Braila, pentru cercetari.
Acelasi Nelu Pana, spun anchetatorii, in noaptea de 21/22 februarie 2008 - impreuna cu Daniel Pana si Florin Hoanca -, a sustras 15 panouri parazapada apartinind SC "Braicar" SA, aflate de-a lungul liniei de tramvai ce asigura legatura intre municipiu si Platforma Chimica. Si atunci, hotii au fost prinsi tot de catre jandarmi. Desi a recunoscut savirsirea faptelor, Pana a preferat sa "se dea la fund", politistii incercind in zadar sa-i dea de urma. Oamenii legii presupun ca ar fi plecat peste hotare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii