Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se surpă rampa de acces de la UPU

Rampa de acces de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Brăila a început să se surpe. Problema este foarte bine cunoscută şi de managerul unităţii spitaliceşti, dr. Mihail Iugulescu. Acesta ne-a declarat că au fost făcute nişte reparaţii provizorii, până când proiectul pentru rampă este gata.
"Rampa de acces de la UPU e un proiect mai larg. Trebuie neapărat să reparăm rampa pentru că se lasă, iar pavelele de deasupra s-au sfărâmat, au crăpat din cauza gerului şi s-au format găuri. Momentan, am făcut reparaţii provizorii, pentru că Serviciul de Ambulanţă Judeţean ne-a somat să astupăm gropile, altfel le plătim reparaţiile la maşini", ne-a precizat dr. Iugulescu.
Gropile respective au fost nivelate cu şapă şi ciment, însă posibilitatea ca ele să reapară în câteva luni este foarte mare. "E absolut provizorie lucrarea. În câteva luni, vor reapărea gropile. Părerea mea este că ar fi bine să renunţăm la pavele, să uşurăm rampa. Proiectul ar trebui să cuprindă turnarea unui covor asfaltic şi repararea şi consolidarea rămpii. Asta înseamnă lucrări ample, se vor face săpături. Chiar anul trecut a venit o echipă de ingineri care au spus că trebuie nişte profile care se bat şi pe alea se sudează alte profile pe sub rampă ca s-o stabilizeze. Nu e chiar simplu proiectul", a mai adăugat dr. Iugulescu.
Managerul a mai spus că acest proiect nu poate fi făcut fără ajutorul Consiliului Judeţean. Preşedintele interimar Viorel Mortu nu a vrut să comenteze deocamdată subiectul, spunând că în prezent se desfăşoară o analiză a tot ceea ce înseamnă spital judeţean, iar până la finalizarea anchetei nu ne poate oferi un punct de vedere.

 
Categorie articol: 

Comentarii