Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se pot programa întâlniri online cu instanțele brăilene pentru consultarea dosarelor şi depunerea actelor

* conform unei hotărâri CSM, în perioada 15 mai - 31 august 2020, compartimentele instanțelor lucrează cu publicul în baza unei programări online

 

 

Brăilenii se pot programa online pentru întâlnirile din cadrul instanţelor de judecată. S-a luat măsura tocmai pentru a evita aglomeraţia, în contextul prevenirii răspândirii Covid.

De marți, 19 mai, este disponibilă pagina https://cagl.ro/programari de unde puteți face programări online pentru consultare dosare, depunere acte și alte solicitări la centrele de relații cu publicul, registraturile și arhivele tuturor instanțelor din circumscripția Curții de  Apel Galați.
În informarea transmisă de Tribunalul Brăila, conform Hotărârii CSM nr. 734/2020, în perioada 15 mai - 31 august 2020, compartimentele instanțelor lucrează cu publicul în baza unei programări online sau telefonice, prezentarea la compartimente fără programare fiind permisă doar cu titlu excepțional. „Ne dorim să păstrăm aplicația de programări și după data de 1 septembrie 2020, deoarece reprezintă un serviciu civilizat oferit justițiabililor. Aceasta nu înseamnă că nu sunt primite persoanele care nu au programare, ci doar că, la ora respectivă, vor avea prioritate cele care au făcut programare online”, se arată în comunicatul transmis.

În prezent este disponibilă pagina https://cagl.ro/programari de unde puteți face programări online pentru consultare dosare, depunere acte și alte solicitări la centrele de relații cu publicul, registraturile și arhivele tuturor instanțelor din circumscripția Curții de Apel Galați.

Oamenii sunt sfătuiţi să programeze întâlniri cu Curtea de Apel Galați și instanțele arondate pe site cagl.ro

 

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii