Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se modernizează parcarea din dreptul Pieţei Halelor

• Administraţia Pieţelor investeşte circa 200.000 lei, pentru amenajarea a 30 de locuri de parcare dotate cu turnicheţi şi bariere • prin această investiţie, se doreşte rezolvarea modului haotic de parcare de până acum, când maşinile erau dispuse în două rânduri, astfel că şoferii care parcau primii erau blocaţi de cei veniţi în spatele lor • lucrările ar trebui finalizate până la sfârşitul acestei luni

 

În încercarea de a rezolva problema modului haotic de parcare a maşinilor din zona Pieţei Halelor, Administraţia Pieţelor a alocat circa 200.000 lei din bugetul propriu, pentru reconfigurarea spaţiului respectiv. Astfel, după cum ne-a declarat directorul Meluţa Drăguţ, se vor monta turnicheţi şi bariere astfel încât fiecare loc de parcare să poată fi ocupat de un singur autoturism. “Marea problemă era până acum că în spatele primului rând de maşini mai apărea încă un rând, astfel că şoferii care parcau în faţă nu mai puteau ieşi din cauza celor veniţi după ei. Acest lucru nu va mai fi posibil după finalizarea operaţiunii de modernizare a parcării, deoarece vor fi montate bariere la limita părţii carosabile a străzii, iar fiecare loc va putea fi ocupat prin plata unei taxe. Cel mai important lucru pe care ni-l dorim este ca această parcare să poată fi folosită de clienţi. Până acum, cei care o ocupau aproape în totalitate erau comercianţii, iar din cauza asta am primit numeroase plângeri de la brăilenii care veneau să facă cumpărături şi nu aveau unde să îşi lase maşina. Din acest moment, comercianţii vor putea parca în zona pieţei de păsări. Bineînţeles, în parcarea din faţă vor avea o zonă rezervată, ce va putea fi folosită exclusiv pentru descărcarea mărfii”, ne-a declarat directorul Meluţa Drăguţ.

Potrivit conducerii Administraţiei Pieţelor, amenajarea parcării va fi făcută de firma “Eurobuilding” SRL. Potrivit contractului, lucrarea ar trebui finalizată în 20 de zile. “Noi sperăm ca până la sfârşitul lunii noiembrie să avem parcarea funcţională. Va fi cea mai modernă parcare din Brăila”, ne-a mai spus şefa Administraţiei Pieţelor. Noua parcare va avea circa 30 de locuri, din care câteva, situate în partea de mijloc, vor fi rezervate comercianţilor, pentru descărcarea mărfii.
Categorie articol: 

Comentarii