Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se mai fac inscrieri pentru campionatul de fotbal in sala

Cel mai spectaculos joc de echipa, fotbalul in sala a atras si atrage in continuare atentia celor care il practica si pe teren mare, iar daca regulamentul le permite se inscriu si in campionatul Ligii a III-a.
La mijlocul lunii octombrie se va da startul noii editii de campionat, una care se pare ca va fi cea mai puternica de pina acum tinind cont de numarul si valoarea jucatorilor care evolueaza la aceste formatii, lucru confirmat si de secretarul Comisiei de fotbal in sala, Gheorghe Stefan: "In Braila am reusit sa atragem foarte multi fotbalisti tineri, dar si sponsori care sa le finanteze echipele acestor sportivi. Fotbalul in sala nu necesita investitii mari, ci unele mai mult modice pentru formatiile care participa in competitie, iar noi asiguram cadrul oficial al partidelor. Sper ca si la editia din acest an sa asistam la jocuri spectaculoase care sa atraga in tribuna salii polivalente cit mai multi suporteri. Miza va fi acum una foarte mobilizatoare, cistigatoarea competitiei se va califica direct in Liga a II-a".
Sursa citata a mai mentionat faptul ca inca se mai pot face inscrieri pentru acest campionat. Cei interesati pot afla informatii suplimentare la sediul AJF aflat la sala Polivalenta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii