Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se inaugurează noul sediu al CAR Pensionari Brăila

• la evenimentul programat pentru astăzi, ora 10.00, participă autorităţi locale, iar sfinţirea obiectivului va fi oficiată IPS  dr. Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, însoţit de un sobor de preoţi

 

Vineri, pe 4 octombrie, de la ora 10.00, la sediul Casei de Ajutor Reciproc  a Pensionarilor “Ana Aslan” din Brăila, din strada Nicolae Bălcescu  nr. 8-10  este programată sfinţirea noii clădiri. La evenimentul care reprezintă un vis împlinit pentru pensionarii brăileni, dar şi pentru conducerea instituţiei, participă IPS  dr. Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, însoţit de un sobor de preoţi.

Despre investiţiile făcute la noul sediu, ec. Ilie Dudulea, preşedintele asociaţiei C.A.R.P. “Ana Aslan” ne-a spus că acestea reprezintă cu adevărat realizarea unui vis . “De mulţi ani ne-am dorit să facem pentru membrii noştri o clădire cu spaţii decente pentru diverse activităţi. Vechea clădire fusese expertizată de două ori şi era un pericol real. După trei ani şi jumătate de stat cu chirie, acum avem o clădire nouă şi primitoare, un ansamblu, cu centre de prestări servicii financiare şi un centru social multifuncţional, care cuprinde asistenţă medicală şi activităţi cultural-educative”.

Potrivit sursei citate, dacă centrul de prestări servicii financiare este dat deja în funcţiune, pentru cel social multifuncţional mai sunt câţiva paşi de făcut, în sensul că urmează să fie dotat şi să se angajeze personalul medical, să se stabilească şi condiţiile de lucru. Dacă medicii urmează să  lucreze pe colaborare sau dacă spaţiile respective urmează să fie date  în comodat, sunt aspecte care vor fi analizate în funcţie de deciziile Consiliului director. Cert este că în noile spaţii vor fi cabinete de medicină generală, de fizioterapie, de oftalmologie, stomatologie etc., atât pentru membrii C.A.R., dar şi pentru ceilalţi locuitori, în funcţie de cum vor dori medicii să lucreze în cabinetele respective .
Categorie articol: 

Comentarii