Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se fac angajări în administraţia publică!

• posturile sunt scoase la concurs de Primăria Municipiului Brăila, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor şi Direcţia de Sănătate Publică

 

Toamna aduce şi o “ploaie” de joburi în instituţiile publice, Primăria Municipiului Brăila, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor şi Direcţia de Sănătate Publică numărându-se printre angajatori.

Primăria Brăila scoate la concurs postul de şef birou/serviciu financiar-contabilitate (clasa I, grad II), iar condiţiile ce trebuie îndeplinite de candidaţi sunt următoarele: studii universitare de licenţă în domeniile Ştiinte economice; absolvenţi cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice. Dosarele de înscriere se pot depune până pe 21 octombrie, iar concursul va avea loc pe 11 noiembrie. Un alt post vacant este cel de inspector de specialitate în administraţia publică (consilier, clasa I, grad profesional asistent). Brăilenii interesaţi trebuie să fi absolvit o facultate în domeniile Ştiinţe administrative, Ştiinţe juridice, Ştiinţe economice sau inginerie. Termenul de înscriere la concurs este de 31 octombrie 2019, iar probele sunt programate pentru 5 noiembrie.

În ceea ce priveşte Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor, aici este vacant postului de şef serviciu instituţie publică. La concurs se pot înscrie candidaţii care au studii universitare de licenţă, absolvenţi cu diplomă a studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform art. 153 alin. (2) din Legea nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, cei interesaţi trebuie să deţină o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de conducere de şef serviciu de minim 5 ani. Înscrierile la concurs se fac până pe 18 octombrie, iar probele vor avea loc pe 25 octombrie.

Direcţia de Sănătate Publică caută asistent medical principal, specialitate igienă/igienă şi sănătate publică, cu studii postliceale, certificat de membru valabil şi vechime minimă 5 ani. Termenul de depunere al dosarelor de înscriere este 24 octombrie, iar concursul va avea loc pe 4 noiembrie.

Mai multe detalii despre posturile vacante şi concursuri găsiţi pe site-urile instituţiilor.
Categorie articol: 

Comentarii