Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se fac înscrieri pentru Școala de Agenți ai Poliției de Frontieră

* la Brăila, de recrutarea candidaților se ocupă Baza de Reparații Nave, cu sediul în port * înscrierile au loc în perioada 15 - 28 februarie

 

 

Brăilenii care vor să devină agenți ai Poliției de Frontieră trebuie să se adreseze Bazei Reparații Nave, care în această perioadă face recrutări de candidați pentru Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea. Astfel, potrivit unui comunicat de presă, Baza de Reparații Nave, cu sediul în municipiul Brăila, Strada Incinta Port Docuri, nr. 1, recrutează candidați pentru sesiunea de admitere februarie – aprilie 2021 (care au domiciliul/reședința în județul Brăila) pentru concursul de admitere în Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea. Pentru această instituție de învățământ sunt aprobate 220 de locuri pentru specializarea agent de poliție de frontieră, din care 3 locuri sunt repartizate minorității romilor și 3 locuri altor minorități.

Înscrierile au loc în perioada 15 – 28 februarie 2021, în baza unei cereri de înscriere și a unei declarații, documente tip. Pentru informații referitoare la recrutare, candidații pot accesa adresa internet a Bazei de Reparații Nave Brăila - www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii