Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se depun listele «Fără Penali» şi la primăriile din judeţul Brăila

• reprezentanţii USR Brăila ne-au informat, ieri, că au început turul pe la primăriile din judeţul nostru pentru a depune listele cu semnăturile strânse pentru iniţiativa cetăţenească “Fără Penali în funcţii publice” • potrivit lui Nicuşor Ciocan, preşedintele filialei locale a USR Brăila, la nivelul localităţilor din judeţ sunt 788 de semnături • reamintim că la Primăria Brăila au fost depuse, marţi, pentru validare 8.338 de semnături

 

USR-iştii brăileni au început de ieri să viziteze primăriile din judeţ ca să depună listele cu semnăturile strânse pentru iniţiativa cetăţenească “Fără Penali în funcţii publice”. Potrivit lui Nicuşor Ciocan, preşedintele filialei locale a USR, în localităţile din judeţ s-au strâns în total 788 de semnături. Cele mai multe sunt în oraşul Ianca - 103, oraşul Făurei - 67, comuna Chiscani - 53 de semnături, Cazasu - 41, oraşul Însurăţei - 29, la fel şi în comuna Mircea Vodă.

“Menţionez că în cursul zilei de mâine (n.r. - miercuri) voi merge personal, în calitate de preşedinte USR, filiala locală Brăila precum şi ca împuternicit pentru Iniţiativa cetăţenească de modificare a Constituţiei - «Fără Penali în funcţii publice», în localităţile judeţului unde avem strânse semnături. Vă ţin la curent privind evoluţia demersului. Vom trimite şi poze de la primăriile unde voi depune aceste liste spre atestarea calităţii de cetăţean cu drept de vot şi a domiciliului semnatarilor listelor”, a declarat Ciocan.

Contactat ieri de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, acesta ne-a precizat că încă de dimineaţă USR-iştii fuseseră la mai multe primării din judeţ şi depuseseră listele pentru validare fără probleme.

“Am depus până acum în: Chiscani, Gropeni, Tufeşti, Viziru, Tichileşti. Urmează Însurăţei, Bărăganu etc.”, a adăugat sursa citată.

Reamintim că, marţi reprezentanţii USR Brăila au depus la Primăria Municipiului Brăila 25 de dosare ce conţineau 8.338 de semnături. Cu alte cuvinte, per total în judeţul nostru s-au strâns 9.126 de semnături până în prezent.
Categorie articol: 

Comentarii