Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se dă stingerea la Jandarmeria Brăila!

Jandarmii brăileni sting luminile, sâmbătă seară, dar nu şi vigilenţa! În acest fel, instituţia vrea să se alăture şi în acest an acţiunii internaţionale "Ora Pământului", precum şi demersurilor Guvernului României de a mobiliza în număr cât mai mare instituţiile publice. Scopul "Orei Pământului" este de a atrage atenţia asupra problemelor de mediu actuale: poluarea, încălzirea globală şi folosirea resurselor finite pentru satisfacerea consumului din ce în ce mai ridicat de energie.
Sâmbătă, în semn de susţinere, între orele 20.30 - 21.30, toate unităţile Jandarmeriei Române vor participa activ la acţiune, prin stingerea luminilor şi oprirea aparaturii electronice în sediile acestora. Excepţie de la regulă fac sistemul comunicaţional şi dispeceratul unităţilor pentru a nu le afecta capacitatea operaţională şi misiunile ce revin instituţiei.
"Totodată, nu trebuie omis faptul că Jandarmeriei Române îi revin prin Legea 550/2004, privind organizarea şi funcţionarea instituţiei, atribuţii în domeniul protecţiei mediului înconjurător, al florei şi faunei, în responsabilitatea sa aflându-se şi în zonele care au statut de arie naturală protejată, de pe teritoriul României", a precizat plt. maj. Sorin Neftode, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brăila.
Astfel, a fost lansat un apel către toţi jandarmii, şi nu numai, din partea conducerii de la Bucureşti, de a participa sâmbătă, în intervalul orar 20.30 - 21.30, la acţiunea "Ora Pământului", prin stingerea luminilor care nu sunt necesare şi prin deconectarea aparatelor electronice.

 
Categorie articol: 

Comentarii