Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se circulă greu pe şoseaua Brăila - Buzău

Circulaţia pe DN 2B Brăila - Buzău, între municipiu şi localitatea Silistraru, va fi îngreunată până săptămâna viitoare, din cauza lucrărilor de reparaţii ale carosabilului. Este vorba despre reparaţii prin plombări efectuate de "Tehnologica Radion" Bucureşti, firma care a câştigat un contract de întreţinere multianuală a drumurilor naţionale din judeţul Brăila, pe perioada 2009-2011, la licitaţia organizată de Regionala Drumuri Naţionale Constanţa. Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Brăila, Florin Dafina, ne-a explicat că genul acesta de lucrări are drept scop astuparea gropilor şi faianţărilor apărute pe suprafaţa asfaltică. O lucrare mai amplă, care să presupună turnarea de covor asfaltic, nu este programată pentru DN 2B anul acesta. "Pe acest drum se vor face doar reparaţii izolate. Lucrările vor mai dura câteva zile", a precizat Dafina. Asta înseamnă că pe porţiuni de câteva zeci sau sute de metri se va circula pe un singur fir, cât timp echipele de lucru vor fi prezente pe carosabil.
Vara aceasta, singura porţiune de drum naţional de pe raza judeţului nostru care va fi reparată prin covor asfaltic se întinde pe cinci kilometri şi este situată între localităţile Viziru şi Însurăţei, pe DN 21 Brăila - Slobozia. Lucrările vor fi executate tot de "Tehnologica Radion" şi vor începe în luna iulie.
Secţia Drumuri Naţionale Brăila intenţionează să repare în regie proprie, prin plombări, acolo unde este necesar, DN 22 Brăila - Râmnicu Sărat şi DN 23 Brăila - Focşani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii