Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se cauta evaluatori pentru noile manuale de clasa a XII-a

In perioada 16 - 31 octombrie Consiliul National pentru Evaluarea si Difuzarea Manualelor (CNEDM) face inscriei pentru formarea ca evaluatori pentru noile manuale de clasa a XII-a, dar si pentru manuale de la alte niveluri. Sint asteptati sa se inscrie benevol profesori de liceu de la toate specialitatile din planul de invatamint pentru care se editeaza manuale. Doritorii trebuie sa fie cadre didactice cu cel putin gradul II, preocupari constante in aplicarea creativa la clasa a manualelor, in spiritul noilor programe elaborate de Consiliul National pentru Curriculum, profesori a caror activitate, prezentata in scris, ii recomanda si le sustine intentia. Cei interesati nu trebuie sa fie autori de manuale, iar in familia lor sa nu existe interes economic pentru vreo editura.
Cadrele didactice interesate, fie ca au facut sau nu parte din alte comisii de evaluare a manualelor, inclusiv pentru
clasa a XI-a, trebuie sa trimita o scrisoare de intentie catre CNEDM, in care sa fie inscrise explicit datele personale, datele pentru contact, cu adresa de e-mail, pentru dialogul ulterior, precum si motivul pentru care doreste sa activeze ca expert evaluator, simultan la ambele adrese de e-mail:
“cnedm_manuale@ yahoo.com” si “cnedm_daniela@yahoo.com
Aceleasi materiale se pot trimite si in plic, la adresa postala:
Consiliul National pentru Evaluarea si Difuzarea Manualelor,
B-dul Hristo Botev, nr. 17, sector 3, cod 030233, Bucuresti, insa adresa personala de e-mail trebuie comunicata pina la 31 octombrie.
Activitatea de selectie se va desfasura in prima parte a lunii noiembrie, stagiile de formare a evaluatorilor, in perioada noiembrie 2006 - ianuarie 2007, iar activitatea efectiva de evaluare in
prima parte a anului 2007, in functie de calendarul care va fi stabilit prin ordin al ministrului educatiei si cercetarii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii