Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se caută preoţi pentru penitenciarele din Brăila şi Tichileşti, în scopul reintegrării sociale a deţinuţilor

pentru Centrul de Detenţie Tichileşti au fost scoase la concurs 2 posturi din cadrul sectorului reintegrare socială, ofiţer psiholog şi preot • la Penitenciarul Brăila sunt patru posturi, de ofiţer psiholog, ofiţer asistent social, ofiţer educaţie şi preot • toate condiţiile de înscriere şi datele privind concursurile pentru ocuparea posturilor sunt postate pe site-ul instituţiilor

 

Posturi scoase la concurs în Penitenciarele Brăila şi Tichileşti, dar şi în celelalte pentenciare din ţară. Se caută preoţi care să îşi desfăşoare activitatea în cele două unităţi de detenţie brăilene, în scopul reintegrării sociale a deţinuţilor.

După cum se arată pe site-ul penitenciarelor, pentru Centrul de Detenţie Tichileşti au fost scoase la concurs 2 posturi din cadrul sectorului reintegrare socială, ofiţer psiholog şi preot. „Condiţiile necesare a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente cât şi alte informaţii cu privire la alte posturi care pot fi accesate în vederea dobândirii statutului de poliţist de penitenciare pot fi consultate pe site-ul web Centrului de Detenţie secţiunea Carieră (http://anp.gov.ro/centrul-de-detentie-braila-tichilesti/concursuri-din-sursa-externa-aflate-derulare/) ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu”, ne-a transmis agent principal de poliţie penitenciară Voicu Mircea-Alexandru, purtător de cuvânt al Centrului de Detenţie Tichileşti.

Tot la Centrul de Detenţie Brăila -Tichileşti este scos la concurs, pentru încadrare din sursă externă, în vederea încadrării ca şi poliţist de penitenciare a unui post de ofiţer tehnologia informaţiei. Date suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane.

La Penitenciarul Brăila sunt patru posturi, de ofiţer psiholog, ofiţer asistent social, ofiţer educaţie şi preot. Detaliile privind condiţiile de participare sunt postate pe site.

Aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi 35 de unităţi subordonate scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 87 de posturi de ofiţer în cadrul sectorului reintegrare socială. Este vorba despre 34 posturi de ofiţer (psiholog), 22 de ofiţer (asistent social), 19 ofiţer (educaţie) şi 12 de preot.

Dosarele complete se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 04.11.2020, inclusiv, ora 16.00.

Activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.
Categorie articol: 

Comentarii