Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se caută o familie iubitoare pentru o pisicuță chinuită de un brăilean fără suflet

* pisica din imagine a fost aruncată în gol de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Obor * micuța felină a fost găsită de un alt brăilean, mare iubitor de animale, care a salvat-o * din păcate, acesta nu o poate păstra, având deja patru pisici, însă speră să îi găsim o familie care o va iubi și o va îngriji

 

Unii brăileni dau dovadă de o cruzime fără margini și găsesc distracție în a maltrata un biet animal nevinovat. Un astfel de caz s-a întâmplat recent în cartierul Obor, acolo unde un individ a văzut un pisoi în scara blocului și l-a aruncat în gol de la etajul 4. Din fericire, un aparat de aer condiționat a atenuat mult impactul cu solul și micuța felină a scăpat nevătămată. Felina a fost găsită de un locatar al blocului respectiv, pe nume Liviu, un mare iubitor de animale, care are în prezent grijă de ea. Din păcate, acesta nu o poate adopta pentru că are deja acasă patru pisici, iar proprietarii de animale știu cât de teritoriale pot fi felinele. Acesta ne-a scris în speranța că îi putem găsi o familie iubitoare, care să aibă grijă de ea. Pisica are cel mult trei luni, este foarte curată și cuminte.

Că tot suntem în luna faptelor bune, dacă știți pe cineva care își dorește să adopte o pisică vă îndemnăm să îl contactați pe Liviu la numărul de telefon 0724.398.295. Cu siguranță veți câștiga un prieten pe viață!
Categorie articol: 

Comentarii