Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se caută bucătari pentru Germania

* de asemenea, mai au la dispoziţie 30 de locuri vacante pentru ocupaţia de muncitor forestier, în Austria

Brăilenii interesaţi să găsească un loc de muncă în Spaţiul Economic European (SEE) pot aplica la unul dintre posturile de bucătar în Germania sau ajutor de bucătar în aceeaşi ţară, ori se pot orienta către posturile de muncitor forestier în Austria, joburi puse la dispoziţie prin intermediul reţelei EURES.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila aduce la cunoştinţa persoanelor care doresc să ocupe un loc de muncă în UE/SEE faptul că la această dată sunt 80 de posturi vacante de bucătar în Germania, Landul Bavaria, München, angajator fiind Park Cafe München. Pentru această ocupaţie se cer cunoştinţe de limba germană (nivel de bază), diplomă în bucătărie profesională, artă culinară sau orice alt învăţământ comparabil, competenţe în prezentarea mâncărurilor, cunostinţe în bucătăria internaţională, în special în cea germană/bavareză. Candidatul trebuie să fie capabil să lucreze în echipă, să dea dovadă de flexibilitate, rezistenţă la stres, să aibă abilităţi de organizare şi atitudine pozitivă, să fie capabil să lucreze într-un mediu aglomerat, să respecte regulile de sănătate, securitate şi igienă. Se oferă contract de muncă pe termen fix pentru 24 luni cu posibilitate de prelungire pe termen nelimitat. Se pot asigura masa şi cazarea, 22 zile de concediu. Cei interesaţi pot trimite C.V-ul model Europass în limba germană şi română la adresa de e-mail buc_eures@ajofm.anofm.ro. Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiei este 16 septembrie 2011.
Tot în Germania mai sunt vacante 20 de posturi de ajutor de bucătar, în Landul Bavaria, München, angajator fiind de asemenea Park Cafe München. Cerinţe: cunostinţe de limba germană (nivel de bază), practică adecvată şi experienţă de lucru în bucătărie, capacitate de a lucra independent, precum şi în echipă, flexibilitate şi fiabilitate, rezistenţă la stres, atitudine pozitivă, capacitate de a lucra într-un mediu aglomerat, competenţe în prepararea şi prezentarea mâncărurilor, cunoaşterea şi respectarea normelor de sănătate, securitate şi igienă. Se pot asigura masa şi cazarea. Persoanele selectate au dreptul la 22 zile de concediu. Contractul de muncă este pe termen fix pentru 24 luni, cu posibilitate de prelungire pe termen nelimitat. Cei interesaţi pot trimite C.V-ul model Europass în limba germană şi română, la adresa de e-mail buc_eures@ajofm.anofm.ro. Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiei este tot 16 septembrie.
De asemenea, mai există 30 de locuri vacante pentru ocupaţia de muncitor forestier, drujbist, în Austria, Regiunea Oo, localitatea Waldhausen, angajator fiind Men For Trees Forstpersonal Management GmbH. Cerinţe: obligatoriu limba germană, nivel mediu, experienţă în tăierea copacilor în păduri (minim 5 ani).
Durata contractului este de 6 luni cu posibilitatea de prelungire.
Se asigură cazare (dormitor, bucătarie, maşină de spălat), echipament de lucru, utilaje şi consumabile, accesorii pentru lucru, autoturism pentru deplasări, inclusiv combustibil. Doritorii pot trimite CV la angajator, la adresa de email: szilard.tanko@menfortrees.eu
Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiei este de 7august.
Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr.603-605, parter, Compartiment EURES, la telefon 0239/611386, 0239/611519, e-mail: br_eures@ajofm.anofm.ro, cat si pe site-ul: www.eures.anofm.ro.
EURES este o reţea de cooperare între serviciile publice de ocupare europene şi a fost creată pentru facilitarea liberei circulaţii a lucrătorilor în cadrul Spaţiului European şi Elveţia.
Categorie articol: 

Comentarii