Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se apropie 1 și 8 Martie și-ți dorești să le poți face bucurii celor dragi ție? Cu cardul de credit de la CEC Bank poți să faci toate aceste lucruri!

Se apropie 1 și 8 Martie și-ți dorești să le poți face bucurii celor dragi ție? Să le iei cadouri și să le pregătești surprize speciale? Cu cardul de credit de la CEC Bank poți să faci toate aceste lucruri!

Poți primi un credit de până la 60.000 de lei, pe care să-i cheltuiești cum vrei tu, direct de pe card. Atunci când cheltuiești mai mult de 100 de lei, la comercianti, oriunde în lume, poți să returnezi suma în rate fixe lunare, fără dobândă. Ca să activezi plățile eșalonate, mergi la bancă sau, și mai simplu, sună la numărul de pe spatele cardului tău.

Sumele cheltuite de pe card vor fi împărțite într-un număr fix de rate lunare, fără dobândă, astfel:

 

Număr de rate

                  Plăți

3

mai mari de 100 și până în 300 lei inclusiv

6

între 300,01 și 600 lei inclusiv

9

între 600,01 și 1.200 lei inclusiv

12

între 1.200,01 și 1.800 lei inclusiv

18

între 1.800,01 și 2.400 lei inclusiv

24

peste 2.400 lei (opțiunea standard)

 

 

Dacă faci o plată pe care nu vrei s-o incluzi în planul de rate, apelează numărul de pe spatele cardului și anunță banca în cel mult 24 de ore de opțiunea ta.

 

Alte beneficii:

• Poți folosi cardul de credit de la CEC Bank inclusiv pentru a refinanța alte credite de consum.

• Dacă ai toate ratele plătite la timp în ultimele trei luni, primești 50% reducere la abonamentul Internet Banking – CEConline, care-ți permite să accesezi contul de card, să ceri extrase și să trimiți bani către alte conturi, rapid și sigur.

• Îți securizezi plățile prin înrolare gratuită în serviciul 3D Secure.

Intra pe cardinrate.ro si alege intervalul orar in care vrei sa fii sunat. Consultantul va calcula suma maxima pe care o poti contracta si iti va oferi toate informatiile privind obtinerea cardului de credit din cea mai apropiata unitate CEC Bank din judetul Baraila sau din alte judete ale tarii.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii