Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se «zguduie» Bucureştiul: începe Metalhead Meeting Festival 2018

• ediţia a şaptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 şi 7 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti • pe scenă urcă Children Of Bodom, Carach Angren, Kataklysm, Soulfly, Epica, Sonata Arctica, Dirty Shirt şi mulţi alţii • accesul în ambele zile se face de la ora 15:00 iar concertele încep la 15:30

 

În acest weekend are loc cea de-a şaptea ediţie a festivalului Metalhead Meeting. Mai exact, pe 6 şi 7 iulie, pe scena de la Arenele Romane din Bucureşti vor urca Children Of Bodom, Carach Angren, Kataklysm, Soulfly, Epica, Sonata Arctica, Dirty Shirt şi mulţi alţii. Organizatorii au emis, recent, un nou comunicat de presă pentru a reaminti celor interesaţi, regulile de acces şi faptul că foarte multe dintre trupele participante au anunţat show-uri speciale.

“Vremea se anunţă foarte bună, berea rece iar o parte din trupe au anunţat că vor oferi show-uri speciale pe care nu vreţi să le rataţi! Dirty Shirt au anunţat o mare surpriză! Bilete şi abonamente găsiţi şi la intrare. La festival veţi găsi şi merchandise al trupelor participante, dar şi merchandise oficial Metalhead şi Metalhead Meeting! Nu uitaţi de oferta Wolf Pack valabilă în presale pe www.iabilet.ro: dacă veniţi în grup: la minim 5 abonamente cumparate aveţi discount 20%! În presale biletele de o zi costă 129 lei şi 150 la intrare iar abonamentele de 2 zile costă 229 lei şi 250 lei la intrare”, se arată în comunicatul Metalhead.

Trebuie subliniat că la ediţia din 2018 nu există Golden Circle, astfel că toate biletele şi abonamentele sunt la categoria Acces General.

 

Regulile de acces

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos), anunţă organizatorii, începând cu ora 15:00 în ambele zile ale festivalului, iar concertele vor demara de la 15:30. După deschiderea porţilor, publicul poate sosi la orice oră pentru a-şi vedea trupele favorite. Festivalul are loc în aer liber. Este interzis accesul cu: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); umbrele (vă rugăm în caz că se anunţă ploaie să veniţi cu pelerine); aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de inregistrare audiovideo profesionale sau semiprofesionale; animale de companie. Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii nu vor stoca şi nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului! La intrarea de la Arenele Romane toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de către agenţii de securitate. Aceştia informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Arenele Romane va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă. Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la ora 23:00 pe baza bonului fiscal! Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de către un adult posesor de bilet valid. Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie, deoarece zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Important! Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet (abonament) valid pentru care se primeşte o brăţară. Publicul este instruit să păstrezze brăţările la mână pe toată durata festivalului, deoarece dacă acetea se pierd sau se rup, trebuie achiziţionat un alt bilet! Biletele de o zi nu primesc brăţară, iar persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete.

Pe toată durata festivalului va fi prezent un stand de merch care va avea la vânzare tricourile oficiale METALHEAD şi Metalhead Meeting Festival. Trupele participante la festival vor avea şi ele produse la vânzare.

“Nu uitaţi de oferta Wolf Pack dacă veniţi în grup: la minim 5 abonamente cumparate aveţi discount 20%! Abonamentele de două zile dar şi biletele de o zi se găsesc online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi în Staţiile de Plată SelfPay din toată ţara. Abonamentele de două zile costă 229 de lei până pe 5 iulie şi 250 de lei la intrare. S-au pus în vânzare şi bilete de o zi la preţul de 129 lei până pe 5 iulie. La intrare biletele de o zi vor costa 150 lei. Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acorda discounturi! Metalhead Meeting, our passion.. they wouldn't understand!”, se mai arată în comunicatul organizatorilor. Locaţia evenimentului - Arenele Romane -, are adresa pe Strada Cuţitul de Argint nr. 3, Parcul Carol, Bucureşti.

Cei interesaţi să afle mai multe informaţii despre festival pot accesa următoarele link-uri:

www.metalheadmeeting.com

www.facebook.com/MetalheadMeeting

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.
Categorie articol: 

Comentarii