Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scoruri de curtea şcolii în Liga a IV-a

• ACSC Cazasu a câştigat cu 11-1 meciul cu Dinamic Unirea şi este  peformera etapei • cu portarul eliminat, Viitorul Însurăţei a câştigat în prelungiri la Pandurii Tudor Vladimirescu

 

Actuala ediţie de campionat a Ligii a IV-a este una slabă. Sunt trei echipe care se luptă pentru podium, mai precis primele trei clasate şi alte trei formaţii care oricând pot produce surprize. Însă nou promovatele sunt departe de cerinţele acestui eşalon, iar acest lucru se vede din rezultatele pe care le-au înregistrat până acum.

Etapa a 9 a întărit şi mai mult această concluzie.

Singurul meci echilibrat a fost cel dintre Pandurii Tudor Vladimirescu şi Viitorul Însurăţei. Echipa gazdă a condus cu 2-0 după golurile marcate de Jianu şi Goleanu. Viitorul Însurăţei a egalat după reuşitele lui Tănase din penalty şi Mogoş. Marius Moldoveanu a marcat apoi pentru oaspeţi dar Silviu Robu a egalat pentru Pandurii şi partida se îndrepta către un rezultat de egalitate, unul nesperat de echipa gazdă. Însă în primul minut de prelungire al părţii secunde, cu toate că era în inferioritate numerică după ce portarul Cristea a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, Daniel Dolea a marcat pentru oaspeţi, iar Viitorul Însurăţei a plecat de la Tudor Vladimirescu cu toate punctele.

ACSC Cazasu a realizat scorul etapei, 11-1 în partida cu Dinamic Unirea, golurile echipei învingătoare fiind marcate de Andronache 3, Banciu 3, Crangă 2, Pavelescu 1, Avramescu 1, Bratosin 1.

Voinţa Vişani, în formula Toader – E. Ion, Cojocaru, Stanciu, Perianu (Băbeanu) – Cloşcă, Nazâru, Pîslaru (Bogoş), Fodulu (Leaua) – Pungă, Muşat (Dobrică) a dispus cu 10-0 de Dacia Unirea 2 Brăila. Golurile formaţiei gazdă au fost marcate de Gabriel Cloşcă 3, Pungă 2, Dobrică 2, Nazâru 2, Muşat 1.

Sportul Chiscani a câştigat cu 8-1 partida cu Voinţa Plopu, jucătorul meciului fiind Sorin Sima autor al unui hat trick. Pentru formaţia gazdă au mai înscris Iordache din penalty, Pârliţeanu 2, Techiu şi Bolozan. Golul meciului a fost marcat direct din corner de Manuel Pârliţeanu. Cristi Irimia a înscris din penalty golul de onoare al echipei vizitatoare. Irimia a mai ratat un penalty în minutul 52 la scorul de 6-1 pentru echipa gazdă.

Sportul Chiscani: Turiac – Iordache, Dobrin, Ioniţă, Pârlog (min. 63: Purice) – Pană (min. 46: Chiriac), Chihaia (min. 46: Drăgulin), Pârliţeanu, Sima – Techiu, Simion (min. 60: Bolozan).

Viitorul Însurăţei a acumulat 24 de puncte şi se menţine pe primul loc, pe locul al doilea cu 22 de puncte a urcat Sportul Chiscani, iar Victoria Traian, care are 19 puncte dar care a stat în această etapă, ocupă poziţia a treia.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 9-a:

Sportul Chiscani - Voinţa Plopu 8-1

Voinţa Vişani - Dacia Unirea Brăila 10-0

ACSC Cazasu - Dinamic Unirea 11-1

Pandurii Tudor Vladimirescu - Viitorul Însurăţei 3-4

Dacia Berteşti - Viitorul Şuţeşti 0-9

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii