Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scor egal cu satelitul Otelului

Oaspetii au beneficiat de o lovitura libera si Neagu a sutat plasat la coltul lung, iar Mitrea, atent, a scos mingea de la radacina barei, insa in minutul 23, portarul brailean a scapat mingea din brate, dupa o alta lovitura libera executata de Murgoci si, pe faza, Emir Hodzurda a impins-o in plasa. Otelul a fost mai periculoasa pe contraatac si in minutul 29 a trecut in avantaj dupa reusita lui Neagu.
CF-ul a preluat initiativa si, la cea de-a doua incursiune in careul advers, Lupu a obtinut un penalty, in urma caruia Necoara a restabilit egalitatea.
Daca titularii au fost egali valoric, si rezervele celor doua formatii au fost la fel, pentru ca la finalul meciului amical, scorul a fost egal, 3-3. La inceputul partii secunde, Chipciu si Tadas au ratat pe rand sansa de a-si aduce echipa in avantaj, dupa care a urmat o alta perioada buna a gazdelor, concretizata printr-un nou gol, al carui marcator a fost Chipciu.
Cel mai insistent atacant al echipei pregatite de Tanase si Pelin, Neagu, a profitat de o ezitare a lui Necoara si a stabilit scorul final al amicalului, 3-3.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii