Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scoala "Vespasian Lungu" merge la Cahul

Scoala Populara de Arte si Meserii "Vespasian Lungu" alaturi de Clubul de Dans Sportiv "Valentina Dance" participa, duminica, la Festivalul International de dans sportiv si al tinerilor interpreti de muzica usoara "Armoniile Dunarii", la Cahul, Republica Moldova.
Scoala Populara de Arte si Meserii "Vespasian Lungu" va fi reprezentata de Zaharia Hermina, Manuc Cristina Teodora de la clasa de canto muzica usoara, profesor Mariana Iordache si eleva Iulia Cecilia Burca, profesor Adriana Toma. Clubul de Dans Sportiv "Valentina Dance" va fi reprezentat de dansatorii Oana Corina Turosu, Stefan Razvan Lupascu, Cosmina Beatrice Cisleanu, Dragos Sebastian Ionascu, Bogdan Vladut Coconcea, Adreea Sorina Satnoianu si Mihai Alexandru Coconcea.
Festivalul "Armoniile Dunarii" se afla la prima editie si este dedicat aniversarii a 10 ani de la fondarea Euroregiunii "Dunarea de Jos", si are ca scop afirmarea, lansarea si promovarea tinerilor de muzica usoara si a ansamblurilor de dans sportiv.
"Aceasta manifestare este un prilej pentru regiunile participante de a valorifica bogatia pe care o reprezinta, diversitatea etnica si culturala a regiunilor de la Dunarea de Jos. Tocmai de aceea, vrem ca prin frumusetea si talentul interpretilor nostri sa aratam ca Braila este o cetate care poate da oricind culturii nume de prestigiu", a punctat directorul Scolii Populare de Arte "Vespasian Lungu", George Romeo Bunea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii