Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scoala "C. S. Aldea" - cistigatoarea concursului pe teme istorice

In sala de festivitati a Scolii "Fanus Neagu", joi, a avut loc un concurs istoric in cadrul proiectului educativ "90 de ani de la faurirea Romaniei Mari". Au participat Scolile "Fanus Neagu", "Al. I. Cuza", "Ion Creanga", "Sf. Andrei", "Vlaicu Voda", "C. S. Aldea" si Liceul cu Program Sportiv. Echipa fiecarei institutii de invatamint a fost formata din trei elevi. Cistigatorii competitiei au fost elevii Scolii "C. S. Aldea", cu 95 de puncte. Acestia au primit, drept rasplata 50 lei. Pe locul II s-a clasa echipa Scolii "Al. I. Cuza", cu 60 de puncte, care a obtinut 30 de lei. Locul III a fost adjudecat de Scoala "C. S. Aldea", cu 50 de puncte. Aici, premiul a fost de 20 de lei. De asemenea, fiecare elev a primit dulciuri.
Partenerii evenimentului au fost Muzeul Brailei, Asociatia Culturala "Pro Basarabia si Bucovina" si Asociatia Veteranilor de Razboi Braila.
Coordonatorul proiectului este profesorul Aftodor Stefan: "Incercam mai multe tipuri de activitati pentru a valorifica potentialul creativ si nu numai al copiilor. Urmatoarea activitate este pe 20 ianuarie, cind nu vom sarbatori doar 90 de ani de la Marea Unire, ci si istoria locala. Pe 9 mai ne-am propus sa organizam o excursie".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii