Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Schimbă-ţi viaţa în bine!

• Metoda Călătoria, prezentare la Brăila şi la Galaţi • patru traineri acreditaţi vor dezvălui tainele acestei metode vindecătoare recunoscută internaţional, fondată de Brandon Bays (foto) • la începutul lunii iunie, Brandon Bays revine în Bucureşti, unde va susţine un seminar de 3 zile  

 

Ai obosit să tot cauţi o cale pentru a şti ce să faci cu trăirile şi emoţiile tale negative, să te opreşti din fuga de tine, să te înţelegi, să-ţi redescoperi autenticitatea şi să trăieşti, în împăcare cu tine, o altfel de viaţă, în pace şi mulţumire?
Poate că e timpul să pleci în Călătoria către cine eşti tu cu adevărat! Aşa-i că şi tu simţi că e momentul să porneşti? 
Te aşteptăm cu drag în 21 Aprilie la BRĂILA şi 22 Aprilie la GALAŢI să afli direct de la practicieni ce înseamnă Metoda Călătoria - fondată de Brandon Bays şi recunoscută internaţional.
Călătoria este o metodă de vindecare şi eliberare în plan emoţional, de transformare a conştiinţei, un ghid excepţional spre propria eliberare. 
Practic, prin această metodă, accesezi, vindeci şi eliberezi emoţii negative reprimate, amintiri celulare distructive, credinţe sabotoare şi blocaje care te menţin prizonier în propriul corp, care, copleşit de toate acestea, cedează şi se îmbolnăveşte. 
Această metodă a ajutat mii de oameni să se însănătoşească, să se regăsească pe sine, să ierte şi să se ierte, să îşi redescopere dorinţa de a trăi cu bucurie şi în armonie cu sine şi cu ceilalţi, să îşi descopere propriul drum spre împlinire.
Metoda Călătoria este accesibilă tuturor, indiferent de vârstă, sex, religie, cultură etc. Metoda are efecte profunde şi te face să înţelegi şi să iubeşti viaţa.
Workshop-urile vor fi susţinute de către practicienii: Carmen Pastiu, Simona Ionescu, Angela Udrea, Daniel Voinea.

Locaţia : BRĂILA
Data: 21 Aprilie între orele 11:00 - 14:00
Adresa: Liceul de Arte Hariclea Darclee, corp D, str. Galaţi, nr 33 (lângă farmacia Faltis) - Sala de Spectacole

Locaţia: GALAŢI
Dată: 22 Aprilie între orele 10:00 - 13:00
Adresa: Str. Al. Moruzzi nr. 19, parter. (Autobuze 10 şi 24, staţia de autobuz Moruzzi 19)

Înscrierile pentru workshop se fac la telefoanele:
0728 871 244 Carmen Pastiu
0744 300 327 Simona Ionescu
0745 955 210 Daniel Voinea 
Orice modificare survenită ulterior se va comunica telefonic.

Este sugerată o donaţie de 30 lei/persoană pentru acoperirea costurilor de deplasare.
Brandon Bays, creatoarea metodei “Călătoria” revine în Bucureşţi, susţinând un seminar de 3 zile în perioada 08-10 iunie 2018 (https://www.facebook.com/Metodacalatoria.ro/).
Pentru mai multe detalii, înscriere la seminar şi obţinerea unei reduceri de 50 Eur, contactaţi-ne personal la telefoanele de mai sus.
Va aşteptăm cu drag la o întâlnire în Călătoria noastră comună,
Carmen, Simona, Angela şi Daniel. 
Categorie articol: 

Comentarii