Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scarlatache a fost rechemat la Dinamo desi oficialii Jiului il asteptau in cantonamentul din Antalya

Fundasul Adrian Scarlatache, imprumutat de Dinamo la Jiul pina la sfirsitul sezonului, a fost cooptat in lotul antrenat de Mircea Rednic, stirnind suparare in rindul oficialilor formatiei din Petrosani, care il asteptau in cantonamentul din Antalya.
Antrenorul formatiei Jiul, Marin Tudorache, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ca este dezamagit de comportamentul jucatorului. "Sint foarte suparat pe Scarlatache pentru ca a plecat fara sa dea macar un telefon. Un fotbalist care se crede profesionist nu are voie sa faca asa ceva. Scarlatache nu este la primul gest de genul asta, el a mai plecat si la Ceahlaul in aceasta iarna fara sa-mi comunice. Daca s-a intors la Dinamo, este bun plecat. La Jiul nu mai are ce cauta, pentru ca nu-i tolerez ceea ce vrea el. Ba pleaca, ba vine. M-a dezamagit si imi pare rau ca am de-a face cu astfel de jucatori", a spus tehnicianul Jiului.
Potrivit site-ului oficial al liderului campionatului, Scarlatache, produs suta la suta al Centrului de Copii si Juniori al FC Dinamo, va intra in programul de pregatire al "ciinilor". Jucatorul a fost, in aceasta iarna, foarte aproape de un transfer la Ceahlaul Piatra Neamt. Dupa Cosmin Moti, Stefan Radu si Maris Smirnovs, cu care Mircea Rednic a inceput pregatirea de iarna, Adrian Scarlatache este cel de-al patrulea fundas central cu care Dinamo va ataca sezonul de primavara. In virsta de 19 ani, jucatorul a fost convocat la nationala de tineret a Romaniei pentru meciul amical cu Republica Moldova, disputat mati, la Traspol, si cistigat de formatia antrenata de Emil Sandoi cu scorul de 2-0.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii