Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandalagiii din discoteci şi baruri, cu poliţiştii pe urme

Petrecăreţii din discoteci şi baruri, în special cei obişnuiţi să mai bea câte un pahar de alcool în plus şi apoi să facă scandal, au fost vânaţi de oamenii legii în acest week-end. Peste 150 de persoane au fost legitimate, iar amenzile date, cele mai multe indivizilor puşi pe scandal, au ajuns la aproape 11.000 lei. Şoferii certaţi cu legislaţia rutieră au fost şi ei cu poliţiştii pe urme.
În perioada 5-7 iunie, poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică. Poliţiştii rutieri, de ordine publică şi de investigaţii criminale, din cadrul poliţiei municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală, au acţionat în zona discotecilor, barurilor şi altor unităţi de alimentaţie publică cu profil similar. Oamenii legii au fost în misiune şi pe arterele de circulaţie, pentru a reduce numărul accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie. "Pe timpul acţiunilor, poliţiştii au efectuat controale la 52 de societăţi comerciale cu profil discotecă şi cafe-bar, au legitimat 155 de persoane, dintre care 46 au fost controlate corporal sumar şi au controlat în trafic 82 de autovehicule. Au fost constatate 36 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 10.882 lei, 19 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 9 conform O.U.G. 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În aceeaşi perioadă, pe arterele rutiere au fost constatate 108 contravenţii, pentru care au fost date amenzi în valoare totală de 41.301 lei. 8 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării.

 
Categorie articol: 

Comentarii