Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandalagiii de la Cuza Vodă vor sta după gratii 29 de zile

* indivizii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere, ameninţare, vătămare corporală şi port ilegal de obiecte anume confecţionate pentru lovire sau împungere

Cinci dintre scandalagiii de la Cuză Vodă au fost cazaţi pentru 29 de zile în arestul IPJ Brăila, după ce Judecătoria Însurăţei a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă. În vreme ce Viorel C. (33 de ani), Ionel C. (36 de ani), Gigi Ţ. (30 de ani), Ion C. (22 de ani), toţi domiciliaţi în satul Cuza Vodă, au primit 29 de zile de arest preventiv, minorul Dumitru T. (16 ani) va rămâne după gratii numai 19 zile. Faţă de ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în scadalurile de săptămâna trecută, de la Cuză Vodă şi Berteştii de Jos, şi anume Iulian S. (38 de ani), din comuna Cazasu, şi Iulian C. (21 de ani), din satul Stanca, s-a dispus cercetarea în stare de libertate.
Toţi cei şapte scandalagii au ajuns în arestul poliţiei duminică dimineaţă, după ce au fost luaţi de oamenii legi chiar din propriile paturi. Primul scandal în care indivizii au fost implicaţi s-a petrecut sâmbăta trecută, când 5 dintre ei, şi anume cei care locuiesc în Cuza Vodă, beţi fiind, au decis să meargă la discoteca din sat. Pe drum însă, ei au întâlnit un grup format din trei tineri şi o fată de 19 ani, cu care s-au luat la ceartă. Scandalagiii au început să-i lovească pe cei trei băieţi cu pumnii şi cu picioarele. În urma bătăii primite cei trei băieţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, ei fiind preluaţi de o Ambulanţă şi duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Al doilea incident care i-a trimis pe şmecheri după gratii s-a întâmplat a doua zi, la Berteştii de Jos. Acolo, patru dintre bătăuşii din noaptea precedentă, însoţiţi de doi tovaraşi, unul din Cazasu şi altul din Stanca, au făcut scandal pe terasa unei societăţi comerciale, au distrus două autoturisme şi i-au aplicat lovituri unui localnic în vârstă de 43 de ani, producându-i leziuni ce au necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Înainte să îl găsească pe bărbat pe terasă, indivizii l-au căutat pe acesta la domiciliul bunicii sale din Cuza Vodă, ocazie cu care o parte dintre ei au pătruns fără drept în curtea acestui imobil.
Cu toţii sunt acum cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere, ameninţare, vătămare corporală şi port ilegal de obiecte anume confecţionate pentru lovire sau împungere.
Categorie articol: 

Comentarii