Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandalagiii de la Cuza Vodă s-au ales cu dosar penal

* poliţiştii le-au întocmit dosar penal pentru lovire * patru dintre agresori au continuat "distracţia" în Berteştii de Jos, unde au provocat scandal pe terasa unui local * ei au avariat două maşini şi au bătut un bărbat

Un grup de scandalagii din Cuza Vodă a băgat spaima în consătenii lor în acest weekend, printr-o serie de agresiuni şi distrugeri. Sâmbătă, ei şi-au făcut simţită prezenţa la discoteca din localitate, unde au împărţit pumni şi picioare unor tineri, ca duminică să continue "distracţia" într-o localitate vecină, unde au avariat două maşini şi au bătut un bărbat pe terasa unui local.

Bătaie la discoteca din Cuza Vodă

După ce au băut zdravăn, cinci săteni din Cuza Vodă, printre care şi un minor în vârstă de 16 ani, au vrut să meargă sâmbătă seara la discoteca din localitate. Pe drum, însă, ei au întâlnit un grup format din trei tineri şi o fată de 19 ani, cu care s-au luat la ceartă. Scandalagiii au început să-i lovească pe cei trei băieţi cu pumnii şi cu picioarele. La ora 23.50, agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Stăncuţa au fost sesizaţi despre agresiunea de la discoteca din satul Cuza Vodă. Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că în acea seară, la orele 23.45, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, localnicii Mihăiţă H. de 27 de ani, Nicuşor M. de 28 de ani şi Geani C. de 18 ani, au fost loviţi cu pumnii şi picioarele, în timp ce se aflau pe strada care ducea spre discoteca din satul Cuza Vodă. Oamenii legii au mai stabilit că cei care i-au lovit sunt chiar consătenii lor, Viorel C. în vârstă de 33 de ani, Ionel C. de 36 de ani, Gigi Ţ. de 30 de ani, Dumitru T. de 16 ani şi Ion C. de 22 de ani. La faţa locului s-a deplasat o Ambulanţă pentru acordarea îngrijirilor medicale şi a primului ajutor, care a transportat victimele la spital. "În cazul agresiunii de la discoteca din localitatea Cuza Vodă, unde au fost implicate 3 persoane de sex masculin cu vârste de 27,18 şi 28 de ani şi o fată de 19 ani, apelul a fost primit prin 112 la ora 23.45 iar Ambulanţa a sosit la locul solicitării la ora 00.15. Victimele prezentau multiple echimoze şi au fost transportate la UPU", ne-au precizat surse din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.
În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Scandal pe terasa unui local din Berteştii de Jos

Nici duminică poliţiştii brăileni nu au avut o zi mai liniştită, fiind semnalat un alt scandal în judeţ, de data aceasta, în miezul zilei. La ora 12.15, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenţă 112 , de către un sătean din localitatea Berteştii de Jos, cu privire la faptul că, pe terasa unui local, a avut loc un scandal în urma căruia o persoană a fost agresată de un grup de tineri care au distrus două autoturisme. În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei şi Serviciului de Investigatii Criminale s-a stabilit că patru dintre scandalagii din satul Cuza Vodă, respectiv Viorel C., Ionel C., Dumitru T. şi Gigi Ţ., însoţiţi şi de alte persoane a căror identitate urmează să fie stabilită, au provocat scandal pe terasa societăţii. Ei au provocat distrugeri la două autoturisme şi i-au aplicat lovituri unui localnic în vârstă de 43 de ani, producându-i leziuni care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi vătămare corporală.
Categorie articol: 

Comentarii