Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandalagiii de la Cuza Vodă, în arestul Poliţiei

* toţi cei şapte scandalagii au fost ridicaţi duminică dimineaţă de poliţişti, chiar din propriile paturi

Scandalagiii din Cuza Vodă care şi-au speriat crunt consătenii weekend-ul trecut au ajuns în arestul Poliţiei brăilene. Ei au fost ridicaţi de către oamenii legii duminică, chiar din propriile paturi, şi conduşi la sediul IPJ Brăila. Reamintim că, sâmbăta trecută, după ce au băut zdravăn, cinci săteni din Cuza Vodă, printre care şi un minor în vârstă de 16 ani, au vrut să meargă la discoteca din localitate. Pe drum însă, ei au întâlnit un grup format din trei tineri şi o fată de 19 ani, cu care s-au luat la ceartă. Scandalagiii au început să-i lovească pe cei trei băieţi cu pumnii şi cu picioarele. La ora 23.50, agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Stăncuţa au fost sesizaţi despre agresiunea de la discoteca din satul Cuza Vodă. Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că în acea seară, la orele 23.45, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, localnicii Mihăiţă H. de 27 de ani, Nicuşor M. de 28 de ani şi Geani C. de 18 ani, au fost loviţi cu pumnii şi picioarele, în timp ce se aflau pe strada care ducea spre discoteca din satul Cuza Vodă. Oamenii legii au mai stabilit că cei care i-au lovit sunt chiar consătenii lor, Viorel C. în vârstă de 33 de ani, Ionel C. de 36 de ani, Gigi Ţ. de 30 de ani, Dumitru T. de 16 ani şi Ion C. de 22 de ani. La faţa locului s-a deplasat o Ambulanţă pentru acordarea îngrijirilor medicale şi a primului ajutor, care a transportat victimele la spital.

Duminică povestea s-a repetat, cu un scenariu uşor diferit. Mai precis, de această dată la ora 12.15, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenţă 112 , de către un sătean din localitatea Berteştii de Jos, cu privire la faptul că, pe terasa unui local, a avut loc un scandal în urma căruia o persoană a fost agresată de un grup de tineri care au distrus şi două autoturisme. În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei şi Serviciului de Investigatii Criminale s-a stabilit că patru dintre scandalagii din satul Cuza Vodă, respectiv Viorel C., Ionel C., Dumitru T. şi Gigi Ţ., însoţiţi de această dată şi de Iulian C. (21 de ani) din satul Stânca şi Iulian S. (38 de ani) din Cazasu, au provocat scandal pe terasa societăţii. Ei au distrus două autoturisme şi i-au aplicat lovituri unui localnic în vârstă de 43 de ani, producându-i leziuni care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Înainte să îl găsească pe bărbat pe terasă, indivizii l-au căutat pe acesta la domiciliul bunicii sale din Cuza Vodă, ocazie cu care o parte dintre ei au pătruns fără drept în curtea acestui imobil.
În urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţişti duminică, cei şapte "viteji" au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere, ameninţare, vătămare corporală şi port ilegal de obiecte anume confecţionate pentru lovire sau împungere, urmând să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăţei, cu propunere de arestare preventivă.
Categorie articol: 

Comentarii