Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandalagii si soferi certati cu legea, arsi la buzunare

Pentru a-i linisti pe indivizii pusi pe scandal si pe soferii care se abat de la Codul Rutier, simbata noaptea, lucratori de la Politia orasului Insuratei, agentii de la Posturile de Politie arondate si jandarmi au desfasurat o actiune specifica in zona de competenta. Cu aceasta ocazie, prin sita oamenilor legii au trecut 42 de persoane care au fost legitimate, iar 22 au fost perchezitionate corporal sumar. De asemenea, au fost controlate in trafic 19 autovehicule si s-au efectuat verificari la 7 societati comerciale, urmarindu-se si modul in care personalul de paza isi desfasoara activitatea. In final, au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 800 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991, Legii 12/1990 si OUG 195/2002, republicate. Printre cei depistati in neregula se numara si
galateanul Aristidi Daniel P., de 36 de ani, care, in toiul noptii, conducea autoturismul "Dacia 1310", pe DJ 212, in localitatea Spiru Haret, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, i-au recoltat probe de singe si s-a ales cu un dosar penal.
In aceeasi noapte, agentii de la Posturile de Politie Romanu, Cazasu, Gemenele, Scortaru-Nou si Rimnicelu si un echipaj de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean au actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor comise cu violenta si a celor de natura sa tulbure ordinea si linistea publica. Astfel, au fost legitimate 39 de persoane, dintre care 26 au fost perchezitionate corporal sumar, au fost controlate in trafic 34 de autovehicule si au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.350 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii