Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandalagii la Brăila Mall

vineri, doi tineri au avut un comportament inadecvat, în timp ce se aflau în complexul comercial, tulburând liniştea publică • poliţiştii i-au liniştit pe scandalagii, constatând că unul avea emis mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea

 

Indivizi puşi pe scandal la Brăila Mall, liniştiţi de poliţişti. Unul a ajuns la închisoare, întrucât primise o condamnare pentru altă faptă.

La data de 25 mai, ora 20.15, poliţiştii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că doi brăileni, cu vârste 21, respectiv 22 de ani, provoacă scandal în incita centrului comercial de lângă municipiu, tulburând ordinea şi liniştea publică.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că pe numele tânărului de 22 de ani a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de furt. Acesta a fost încarcerat de poliţişti în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Ambele persoane au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legee 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii