Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandalagii în discoteci şi baruri, liniştiţi de poliţişti

Fiind week-end, mulţi brăileni s-au refugiat în discoteci şi baruri, unde, după ce au băut câte un pahar în plus, au început să facă scandal. I-au liniştit, însă, poliţiştii. În zilele de 21 şi 22 august, poliţişti de proximitate, ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi acţiuni speciale, din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, precum şi poliţişti de la Poliţiile oraşelor Ianca, Însurăţei şi Făurei, secţiile de poliţie rurală şi posturile de poliţie comunale arondate acestora, cu sprijinilor jandarmilor, au acţionat în zona pieţelor, discotecilor, cluburilor, barurilor. Poliţiştii au acţionat şi pentru combaterea cerşetoriei, a prostituţiei, precum şi pentru disciplinarea participanţilor la trafic.
"Echipele participante la acţiuni au efectuat controale la 34 de unităţi comerciale şi societăţi tip discotecă, şi la 18 producători particulari, au legitimat 279 de persoane, dintre care 50 au fost controlate corporal sumar şi conduse la sediul poliţiei, pentru verificări suplimentare, au controlat 65 de autovehicule oprite în trafic şi au destrămat 9 grupuri de persoane predispuse la comiterea de fapte antisociale", a spus reprezentantul IPJ Brăila.
Pe timpul activităţilor, au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 38.600 de lei, 31 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar 98 la OUG 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice.

 
Categorie articol: 

Comentarii