Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal in Piata Halelor, pentru o taraba

Sectorul Legume din Piata Mare a fost, zilele trecute, scena unui scandal monstru intre comercianti si administrator, din cauza unei tarabe care a fost inchiriata de doua ori, unor firme diferite.
Marul discordiei a fost taraba 43, inchiriata pentru toata luna iulie lui Ion Burlacu. Intrucit acesta a lipsit de la piata doua saptamini, fiind plecat la tratament, iar taraba ramasese goala, administratorul pietei a decis sa o inchirieze societatii comerciale "Jitea", care mai avea o taraba, linga cea cu nr. 43.
"Cind am venit la piata, sa vind, m-am trezit ca taraba pe care am platit-o era ocupata de altcineva, asa ca m-am dus la administrator. Administratorul mi-a spus ca are dreptul sa inchirieze taraba platita de mine pina la sfirsitul lunii, fiindca ii permite legea. Pai ce lege e asta? Cum sa ia bani de la doua persoane, pentru aceeasi taraba?", ne-a declarat, indignat, Burlacu.
Lucica Spataru, functionara desemnata sa se ocupe de inchirierea tarabelor in Piata Halelor, ne-a precizat ca, de fapt, Burlacu ar fi vinovat de intreaga incurcatura, fiindca nu a anuntat ca lasa taraba goala timp de doua saptamini. "Era obligatia sa sa anunte acest lucru, insa nu a facut-o. Eu am intrebat mai multe persoane din piata de ce este taraba goala, iar oamenii mi-au spus ca dl. Burlacu a plecat din tara, cu familia sa. In aceste conditii, am inchiriat taraba societatii comerciale “Jitea”, care detinea o taraba invecinata si nu avea suficient spatiu pentru a expune marfa", ne-a explicat Lucica Spataru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii