Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal la un bar din Şuţeşti. Tânăr trântit pe jos şi băgat în spital

mai multe persoane s-au încăierat, pe fondul consumului de alcool, lovindu-se reciproc şi depunând apoi plângeri penale • procurorii au dat startul anchetei, faţă de fapta comisă în 2015, în final fiind trimis în judecată un singur inculpat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe • dosarul a ajuns în instanţă, însă apoi victima s-a împăcat cu agresorul

 

Muncă în zadar a poliţiştilor şi procurorilor. Un scandal care s-a produs într-un bar din Şuţeşti, pe fondul consumului de alcool, în urma căruia o persoană a ajuns la spital, suferind leziuni, avea să ducă la depunerea mai multor plângeri penale. Numai că, victimele şi agresorii, băuţi bine, nu prea mai ştiau care şi cum a lovit. S-au făcut anumite acuzaţii, însă, în final, o singură persoană a fost trimisă în judecată de procurori. Chiar dacă dosarul a ajuns în instanţă, adică la Judecătoria Făurei, victima s-a împăcat cu agresorul şi a retras plângerea.

Încăierarea din bar s-a produs în 2015, anchetatorii au muncit luni în şir, au stat de vorbă cu toţi cei implicaţi, şi apoi au trimis dosarul în instanţă.

Potrivit rechizitoriului Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei, în data de 17 august 2015, în jurul orei 23.00, Victor M. s-a plâns că a fost agresat de inculpatul Dulă Ionuţ Costel, în timp ce se aflau într-un bar din comuna Şuţeşti.

Ca urmare a leziunilor create, persoana vătămată a fost preluată de o ambulanţă, ulterior, în certificatul medico-legal fiind menţionat faptul că cel agresat a avut nevoie de 11-12 zile de îngrijiri medicale. S-a formulat plângere penală care a fost înregistrată la Parchetul Făurei. 

După câteva zile, mai exact pe 28 august 2015, o femeie din Şuţeşti, Aurelia D. a formulat plângere împotriva a doi inculpaţi Victor M., victimă în cazul anterior, şi Ştefan C. Ea a precizat că, în aceeaşi seară de 17 august, în timp ce se afla în acelaşi bar din Şuţeşti, a fost agresată de primul inculpat, iar în timp ce se deplasa către domiciliu a fost agresată şi de cel de-al doilea inculpat. Victima a scos certificat medico-legal.

În urma plângerilor formulate, cele două cauze au fost reunite într-un singur dosar. Anchetatorii au efectuat cercetări şi au stabilit că, în seara de 17 august 2015, în barul respectiv din comuna Şuţeşti se aflau inculpatul Dulă Ionuţ Costel, sora acestuia Aurelia, inculpatul Victor M. şi alte persoane, toate consumând băuturi alcoolice.

La un moment dat, pe fondul discuţiilor izbucnite între cei prezenţi, persoana vătămată Aurelia D. l-ar fi lovit pe un tănăr cu pumnii la nivelul toracelui, după care acesta a tras-o de păr. În apărarea surorii sale, inculpatul Dulă Ionuţ l-a lovit pe presupusul agresor, Victor M., foarte puternic, cu pumnul în zona feţei, provicându-i hemoragie, precum şi căderea acestuia peste aparatele de jocuri de noroc, persoana vătămată pierzându-şi cunoştinţa.

După incident, inculpatul Dulă Ionuţ şi sora sa au părăsit barul şi au plecat spre casă, însă pe drum s-au întâlnit cu inculpatul Ştefan C., despre care Aurelia a spus că a lovit-o cu piciorul în braţ şi genunchi. Faptele nu au putut fi probate.

Pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, organele de cercetare penală au discutat cu toate părţile implicate în scandalul din bar.

În final, procurorii au definivat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Dulă Ionuţ Costel, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoana vătămată fiind Victor M. Faţă de acesta din urmă s-a renunţat la urmărirea penală, el fiind cercetat iniţial pentru lovirea Aureliei D. În ceea ce îl priveşte pe inculpatul Ştefan C., acuzat iniţial tot de infracţiunea de lovire sau alte violenţe, faţă de Aurelia D., s-a clasat cauza întrucât nu erau probe care să arate că acesta a comis fapta.

Concluzia: după o anchetă de amploare, scandalagiii s-au împăcat şi au scăpat de răspunderea penală.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii