Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal la discoteca din Chiscani

Distractie "cu cintec", in discoteca din localitatea Chiscani, la sfirsit de saptamina. Mai multe echipaje de politie si Jandarmerie au intervenit in forta, dupa ce citiva tineri din orasul Braila s-au luat la bataie cu agentii de paza ai localului. Patronul firmei de paza, Cornel Musat, sustine ca oamenii sai au fost injurati si amenintati, pentru ca nu i-au lasat pe scandalagii sa intre, iar cind unul dintre indivizi a pus mina pe un par si a incercat sa-i atace un agent de paza, agentii au facut uz de forta impotriva grupului recalcitrant. Potrivit datelor existente pina la aceasta ora, tinerii fac parte dintr-un grup de circa 30 de braileni care vin in mod obisnuit cu masinile, la sfirsit de saptamina, la discoteca din comuna Chiscani, pentru ca acolo preturile sint mai mici, iar fetele, pe gustul lor. Ultima data, insa, distractia a degenerat in scandal, pentru ca baietilor, cunoscuti drept turbulenti, nu le-a fost permis accesul in local, de catre agentii de paza. Infuriati la culme, "smecherasii" au trecut la amenintari, dupa care unul dintre ei a incercat sa-l loveasca pe un agent de paza. A fost de ajuns, ca sa iasa cu bataie. Scandalagii au vrut sa fuga cu masinile catre Braila, dupa conflict, insa a fost prea tirziu, pentru ca fortele de ordine deja ajunsesera in zona si au pus mina pe ei. Cind au fost luati la intrebari, baietii au prezentat propria versiune asupra faptelor. "Am fost la discoteca, am vrut sa plecam acasa si ne-au oprit masina, si ne-a luat pe sus. Eu stiu ca a fost scandal in discoteca, dar noi n-am fost implicati", a declarat unul dintre indivizi. "Pe mine m-au batut niste insi, eu eram linga ei si m-au luat la bataie. Nu am facut nimic, nu stiu de ce m-au ridicat", a spus un altul. "Nu i-am facut nimic agentului de paza, asta este bagata de el, ca i-am facut ceva, poate are boala pe mine. Am vrut sa intru in discoteca, am venit de afara, de la WC si cind sa intru in discoteca, mi s-a dat cu spray-ul lacrimogen in fata", a povestit un altul. "Eu nu am dat cu parul, nu este nimic adevarat! De ce sa spuna el ca am dat cu parul, daca nu am dat?!", comenta un alt tinar din grup.
In ciuda faptului ca nu si-au recunoscut vreo vina, turbulentii au fost sanctionati contraventional, pentru tulburarea lnistii publice. "In urma unui conflict spontan aparut intre mai multi tineri si agentii
societatii de paza care asigura ordinea la discoteca din comuna
Chiscani, au fost identificati scandalagii si au fost sanctionati contraventional", ne-a declarat comisar-sef Fanel Arama, adj. sef IJP Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii