Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal la Caminul Social Dunacor

Administratorul Caminului Dunacor din Bariera Calarasi este acuzat de chiriasi ca umfla plata facturilor si ca a bagat mina in casierie. Ieri, in jurul orei 15.00, locatarii nemultumiti au iesit in fata imobilului si au cerut explicatii autoritatilor brailene si schimbarea administratorului Gina Hapca.
"Cineva se hraneste din amaritul asta de bloc", isi incepe cuvintarea o locatara al blocului, care nu vrea decit sa se faca dreptate. "Ce ne facem cu vintul ce ne vijiie prin case iarna? Dar cu igrasia de pe pereti? De ce la celalalt camin Dunacor s-au pus termopane?" - acestea au fost doar citeva din intrebarile la care chiriasii asteptau ieri un raspuns.
Prezent la fata locului, Doru Damian, consilier PSD, i-a indrumat pe locuitorii blocului sa faca o expertiza contabila si sa trimita o plingere catre Corpul de Control al Primariei, care va trebui sa verifice activitatea administratiei.

"DSP-ul e raspunzator de aceasta problema"

Viceprimarul Lucian Tilea a fost la rindul sau luat la intrebari de oamenii suparati. Viceprimarul a incercat sa le explice oamenilor ca proprietar al acestui camin este Directia Serviciilor Publice, dar ca va incerca sa rezolve cumva aceasta problema.
Dupa indelungi discutii, s-a ajuns la o concluzie: totul e o problema de organizare, problema pe care viceprimarul Tilea o vede rezolvata prin efectuarea unei expertize contabile si intrunirea unei adunari generale in urma careia sa se aleaga un alt administrator.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii