Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal cu pumni si geamuri sparte, de la o tigara

Un tinar de 18 ani din Braila s-a ales cu o bataie zdravana, iar geamurile casei unde se afla in vizita au fost facute tandari, dupa ce a refuzat sa-i dea o tigara unui necunoscut baut si pus pe cearta.
Totul s-a intimplat dupa lasarea noptii, in cartierul Vidin, cind doi tineri cu iubitele lor au venit acasa la unul dintre acestia. Cum parintii gazdei nu raspundeau la sonerie, tinarul a sarit gardul, ca sa deschida poarta pe dinauntru, iar ceilalti trei au ramas afara, sa-l astepte. Intre timp, a aparut pe strada un barbat baut, care s-a oprit linga grup si, vorbind urit, a cerut o tigara. Cum individul a primit un refuz categoric din partea celui care ramasese cu fetele, acesta a sarit la bataie si, ca sa fie sigur ca face fata, si-a strigat in ajutor si fratele, care se afla in apropiere. Tinerii s-au grabit sa intre in casa la prietenul lor, insa cei doi agresori, de 18 si 22 de ani, nu s-au multumit cu pumnii pe care-i dadusera din plin, ci au intrat in curte si s-au apucat sa sparga si geamurile imobilului. Zgomotul a fost auzit de o patrula de jandarmi care se afla in zona si care a intervenit, imobilizindu-i pe scandalagii. Valentin I., victima, le-a povestit oamenilor legii: "Un baiat m-a strigat de la distanta, cica "bai, ia vino incoace!" si eu i-am zis "daca vrei sa vorbesti cu mine, vino tu la mine! " si a venit ala la mine, cica "de ce esti asa tupeist?" si mi-a cerut o tigara. I-am zis ca nu-i dau si atunci mi-a dat o palma, iar eu i-am dat un pumn". "Eu nu stiu exact ce s-a intimplat in strada, ca n-am vazut, dar m-am trezit ca au navalit unii in curte si mi-au spart geamurile, mi-au dat cu picioarele in poarta", a povestit si proprietara casei asaltate.
In ceea ce-l priveste, presupusul agresor avea o alta varianta: "I-am zis "da-mi, mai, o tigara!", el nu m-a bagat in seama, m-am dus linga el si i-am zis "da-mi, mai papagalule si mie o tigara!" si el mi-a tras un pumn. Nu l-am bagat in seama, i-am zis "bai, ce faci?" si mi-a mai dat un pumn, asa ca am fugit la colt si l-am strigat pe frate-meu. In rest, nu am avut nici o reactie, nu am dat in el, nimic nu i-am facut!".
"Un echipaj mobil al Jandarmeriei Braila a surprins trei tineri care se bateau in fata unui imobil. Din verificarile facute, doi dintre cei in cauza au spart si mai multe geamuri ale imobilului. Celor doi frati li s-au intocmit actele premergatoare cercetarii penale, sub aspectul savirsirii infractiunilor de violare de domiciliu, lovire si distrugere, care vor fi inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Braila", ne-a declarat serg maj. Sorin Neftode, purtator de cuvint in cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Comentarii