Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal cu impuscaturi, intre interlopi

Politia a declansat o ancheta de amploare, pentru a verifica o sesizare potrivit careia un membru al gruparii interlope din Radu Negru ar fi fost impuscat cu un pistol cu aer comprimat, dupa ce a atacat un client, intr-un bar de pe Str. G-ral Eremia Grigorescu.
Surse demne de incredere ne-au declarat ca evenimentul s-a produs vineri seara, cind interlopul din Radu Negru a dat buzna in localul administrat de un membru al gruparii din Brailita si l-a atacat pe un apropiat al patronului. Speriat ca incaierarea dintre cei doi indivizi ar putea degenera intr-o lupta in toata regula, intre grupari, patronul a scos un pistol cu aer comprimat si l-a impuscat de mai multe ori pe atacator, care a luat-o la sanatoasa, pentru a nu fi umplut de alice.
Contactat, ieri, de reporterii nostri, pentru a oferi detalii referitoare la incidentul reclamat la Politie, administratorul localului a negat ca s-ar fi produs un asemenea eveniment, declarind ca se va pune la dispozitia anchetatorilor, pentru a demonstra ca nu are nimic de ascuns. Pe de alta parte, surse din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului ne-au precizat ca judiciaristii de la Investigatii Criminale au demarat o ancheta, pentru a elucida ce s-a intimplat vineri seara, in barul respectiv.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii