Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal între patru tineri băuţi, la staţia Peco din Albina

duminică seara, pe fondul consumului de alcool, cele patru persoane au intrat în conflict, iar unul dintre tineri l-a luat pe pumni pe altul • poliţiştii au intervenit şi au stabilit şi că un tânăr din comuna Unirea a condus un vehicul pe DE 584, sub influenţa alcoolului • cei patru au primit amenzi în valoare de 2.000 de lei fiecare, în cauză fiind întocmite şi dosare penale

 

De la prea multă băutură, patru tineri au intrat în conflict, la o staţie Peco din localitatea Albina, ba chiar s-au luat şi la pumni. Incidentul s-a produs în week-end, iar poliţiştii au intervenit şi i-au liniştit pe indivizii puşi pe scandal. S-a stabilit că un tânăr din comuna Unirea a condus autoturismul deşi era băut. Poliţiştii au dat amenzi şi au întocmit dosare penale.

Potrivit informaţiilor transmise de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila (IPJ), duminică seara, la ora 20.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unei staţii PECO de pe raza localităţii Albina, există un conflict între mai multe persoane. “Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, unde i-au identificat pe patru tineri cu vârstele cuprinse între 24 şi 28 de ani, din Brăila şi comuna Unirea, care se aflau într-o stare vădită de ebrietate. Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei în vederea lămuririi situaţiei de fapt, stabilindu-se faptul că unul dintre tineri ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei de către un alt brăilean”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că unul dintre cei depistaţi, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Unirea, a condus un vehicul pe DE 584, sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

După cum arată poliţiştii, cei patru au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Totodată, au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii