Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal în trafic între iubiţi la Cuza Vodă

un tânăr de 25 de ani, aflat la volanul unui BMW, a decis să se răzbune pe prietena sa, pe care a urmărit-o în trafic • în timp ce se deplasa pe raza localităţii Cuza Vodă, tânărul i-a cerut şoferiţei de 22 de ani să oprească maşina, apoi a lovit geamul şi l-a spart

 

La data de 14 aprilie, poliţiştii l-au identificat pe raza localităţii Cuza-Vodă, pe un tânăr care, în timp ce conducea autoturismul “BMW” având permisul suspendat, a ameninţat-o în trafic pe prietena sa şi i-a spart geamul vehiculului. În ziua respectivă, la ora 21.36, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Berteştii de Jos au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un brăilean cu privire la faptul că fiica sa este ameninţată în trafic, pe DJ 211A (Bordei Verde-Viziru - Cuza Vodă).

Pe raza localităţii Cuza-Vodă, poliţiştii au identificat două autoturisme oprite pe partea dreaptă a părţii carosabile, unul dintre acestea având geamul de la portiera stângă spart, şi pe şoferii acestora, doi tineri cu vârste de 22 şi 25 de ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul de 25 de ani ar fi urmărit-o cu maşina pe şoferiţa de 22 de ani, ce era însoţită de mama sa, şi i-ar fi cerut să oprească autoturismul pentru a discuta. După ce au oprit vehiculele, acesta ar fi lovit geamul portierei cu pumnul şi l-ar fi spart”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au constatat, în urma verificărilor efectuate, că tânărul are şi permisul de conducere suspendat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis, ameninţare şi distrugere.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii