Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SC "Laminorul" scoate la vinzare terenul din spatele "Billa"

Producatorul de profile laminate si sirma SC "Laminorul" SA va scoate la vinzare un teren in suprafata de peste 22.000 metri patrati, pentru un pret minim de 3,34 milioane de euro fara TVA, dupa ce a anulat operatiunea de majorare a capitalului cu 3,4 milioane de lei.
Terenul este situat in municipiul Braila, pe strada Transilvaniei, in imediata apropiere a celor doua hypermarketuri amplasate pe soseaua Rimnicu Sarat. Pretul minim de pornire a licitatiei este de 150 de euro pe metru patrat plus TVA, potrivit unui comunicat al companiei.
Scoaterea la vinzare a terenului a fost aprobata de actionarii firmei, care au decis in cadrul aceleiasi sedinte si anularea majorarii de capital cu 3,4 milioane de lei, aprobata in noiembrie 2006, dupa expirarea termenului in care actionarii isi puteau exercita dreptul de preferinta.
Actiunile companiei sint detinute in proportie de 75,14% de "Donau Commodities", actionar semnificativ fiind "Tubman Limited" cu 12,98%, iar minoritar AVAS cu 0,85%.
"Donau Commodities" Bucuresti este o societate cu raspundere limitata, cu asociat unic "Donau Commodities Handels", firma austriaca specializata in comertul cu ridicata pentru metale si minereuri metalice.
Categorie articol: 

Comentarii