Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sase braileni s-au ales cu dosare penale pentru vandalism

In noaptea de 6 spre 7 august, lucratori de la Politia orasului Faurei, Impreuna cu agenti de la Postul de Politie Galbenu, au intervenit In aplanarea unui conflict spontan provocat de mai multi tineri din comuna Jirlau si Galbenu, la un cafe-bar situat In satul Drogu.
In timpul conflictului acestia au distrus un scaun din plastic, un geam termopan al usii de acces In cafe-bar si luneta unui autoturism "Dacia 1310", apartinind administratorei societatii. De asemenea, doi minori din localitate, Bogdan B. (14 ani) si Daniela B. (12 ani), au suferit rani usoare.
Cercetarile efectuate de politisti au stabilit ca autorii faptelor sint Danut M. (30 de ani), Marian C. (31 de ani), Ion I. (36 de ani), toti din comuna Jirlau si Marian A. (28 de ani), Tasel A. (22 de ani) si Lucian P. (29 de ani), toti din satul Drogu, comuna Galbenu. Prejudiciul cauzat societatii a fost estimat la 250 RON, in cauza Intocmindu-se dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire si distrugere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii