Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sase atleti braileni de la CSM si LPS vor reprezenta Romania in concursurile internationale din aceasta vara

La mijlocul acestei saptamini, Consiliul Federal al Federatiei Romane de Atletism a definitivat loturile care vor participa la competitiile internationale din aceasta vara.
Printre atletii nominalizati sa reprezinte Romania la competitiile de pe continent se numara si citiva sportivi de la CSM si LPS.
Astfel, in lotul pentru editia din acest an a Jocurilor Marii Negre, care se va desfasura la Trabzon, intre 2 si 8 iulie, sint nominalizati sportivii cu dubla legitimare, CSM-LPS Daniel Gagiu si Ionut Mihalcea. Ambii vor concura in proba de 110 m garduri.
La Campionatul Balcanic de seniori care se va derula la Sofia, in perioada 2-7 iulie, vor fi prezenti reprezentantii CSM-ului, Aurel Baciu, care va lua startul in proba de 110 m garduri, dar si in cea de stafeta, 4X100 m si Leonard Gherghiceanu, nominalizat doar pentru proba de stafeta 4X100 m.
Ocupanta locului al doilea la Cupa Europei, ex braileanca Adelina Gavrila, va lua startul in proba de triplusalt.
La Campionatele Europene de Tineret de la Debrecen, care se vor desfasura intre 10 si 16 iulie, CSM-ul brailean va fi reprezentat de Aurel Baciu, sprortivul pregatit de profesorul Mihail Dumitru urmind sa concureze doar in proba lui favorita, cea de 110 m garduri, in timp ce la europenele de juniori I de la Hengelo, din perioada 17-23 iulie, gruparea braileana va avea doua reprezentante, pe Ana Maria Ionita si pe Ramona Anghelas. Prima va concura in probele de 400 m plat si stafeta 4X 44 m plat, iar cea de a doua la aruncarea sulitei.
Categorie articol: 

Comentarii