Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sapte morti, majoritatea imigranti, in urma unui schimb de focuri la Neapole

Sapte persoane, intre care sase imigranti, au fost ucise prin impuscare joi seara, iar doi straini sint grav raniti, in urma unui schimb de focuri care a avut loc in apropiere de Caserta, la nord de Neapole, in sudul Italiei, au anuntat carabinierii, relateaza AFP.
"Primul schimb de focuri, care a avut loc in apropiere de Castel Volturno, pe litoralul dintre Neapole si Caserta, s-a soldat cu sase morti, iar doua persoane au fost grav ranite. Toti sint imigranti", a declarat un oficial din rindul carabinierilor din Caserta.
Potrivit agentiei Ansa, cei doi raniti grav au fost spitalizati, unul este in stare critica, fiind ranit la abdomen si torace, iar celalalt are rani la membrele inferioare.
"Un alt schimb de focuri care a avut loc cu putin timp inainte intr-o sala de jocuri din Castel Volturno s-a soldat cu un mort. Este vorba despre un italian", a declarat oficialul citat.
Acesta nu a precizat daca exista vreo legtura intre cele doua drame.
Potrivit agentiei Ansa, barbatul in virsta de circa 50 de ani, care a murit in spital, a fost ucis de alti doi barbati care au fugit cu o motocileta dupa ce au tras circa 20 de gloante in sala de jocuri.
Ansa a relatat ca schimbul de focuri soldat cu sase morti este legat de o reglare de conturi intre traficantii de droguri, dar nu a oferit detalii in legatura cu identitatea victimelor, care nu aveau la ele acte.
Mafia napoletana, Camorra, este deosebit de activa in regiunea Caserta, unde un razboi intre clanuri a provocat moartea a zeci de persoane in ultimii ani. Castel Volturno este o zona predilecta pentru traficul de droguri, potrivit Ansa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii