Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sandoi, pus la zid de Mititelu

Patronul clubului Universitatea, Adrian Mititelu, l-a acuzat, luni, pe antrenorul nationalei de tineret, Emil Sandoi, pentru faptul ca, desi este din Craiova, obisnuieste sa convoace numai buzoieni, stelisti si dinamovisti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"N-ati vazut ce se intimpla la tineret?! Toata lumea a vazut ca avem tineri talentati, unii dintre ei au inceput sa confirme. A trebuit sa le spunem noi de un Gaman, fundas care are destule meciuri ca titular la Craiova. L-ati vazut cum joaca, si nu are nici un meci la nationala de juniori. Gingioveanu a pierdut “bacul”, a fost plimbat, saracu' de el, prin Tara Galilor. A plecat cu inima indoita, era ultima data cind se dadea bacul anul asta. S-a dus, dar acolo l-a bagat in tribuna. Asta e! Culmea, desi antrenorul e craiovean, e plina nationala de tineret de buzoieni, stelisti si dinamovisti. Asta e directia de urmat, probabil", a spus Mititelu, la Radio Oltenia.
Adrian Mititelu a criticat si selectia facuta de Victor Piturca la echipa nationala de seniori, considerind ca mijlocasul Florentin Petre, de exemplu, nu ar mai avea ce sa caute la prima reprezentativa. "Nu ma supar daca n-o sa-mi ia jucatorii la Nationala. Nici nu vreau sa-i mai cheme. Sa-si faca la Bucuresti nationala lor! Atita timp cit la lot inca mai sint chemati fotbalisti precum Florentin Petre, nu se va face o schimbare de fond, ci doar una de forma. Mie imi convine, nu imi mai obosesc jucatorii. Pentru baieti insa, imi pare rau. Eu nu vreau sa-mi vind jucatorii, asa ca n-am nevoie sa mi-i ia, ca sa-mi faca reclama. Acum, dupa vreo doua-trei etape, o sa-l ia pe Mitea (n.r. - Nicolae Mitea, transferat recent de Dinamo de la Ajax), pe baietii care sint mai bine vazuti. Nu zic ca nu sint fotbalisti, nu o spun ca un fel de repros. Va spun doar ca sint impacat cu aceasta idee, nici nu ma mai supar", a precizat finantatorul Universitatii Craiova.

"Spectatorii voiau sa ne compromita!"

Pe de alta parte, oficialul gruparii din Banie sustine ca in cazul in care antrenorul Nicolo Napoli i-ar fi avut la dispozitie pe jucatorii Julius Wobay si Michael Baird altul ar fi fost rezultatul partidei cu Dinamo, pierduta de Universitatea, cu scorul de 0-1, in etapa a VI-a a Ligii I. "Scorul de 1-0 pentru Dinamo ramine cel care conteaza, insa avem satisfactia ca ocaziile noastre au venit pe niste faze gindite, in timp ce ale lor au venit in urma unor contraatacuri. Dinamovistii au accentuat foarte multe faptul ca, timp de 15-17 minute, noi am jucat cu un om in plus. Au uitat insa ca in acel 4-4 de anul trecut, ei au avut 60 de minute un om mai mult pe teren. Dispera Tica Danilescu pe margine de ziceai ca e uraganul Katrina. Tipa la arbitru sa puna capat meciului. Era cu bratele ridicate de ziceai ca face gimnastica. Si cei de la oficiala strigau la fel. Asta m-a facut sa diger mult mai usor infringerea. Sper sa nu se supere cei de la Dinamo, ca asta e, mai glumim si noi. Cu Baird si cu Wobay pe teren faceam show pe Dinamo!", a mentionat Mititelu.
Referindu-se la faptul ca Universitatea Craiova nu a beneficiat de sprijinul suporterilor la partida cu Dinamo, de la Bucuresti, Mititelu a spus: "Ne-am simtit cam stingheri fara suporteri, cu toate ca acum sint bucuros ca pot organiza cu Timisoara (n.r. - FC Timisoara) un meci cu 8.000 de spectatori in tribune. Anumiti suporteri voiau sa ne faca o “surpriza” la meciul cu Dinamo. Am informatii din rindul lor ca voiau sa ne compromita. Probabil ca vor incerca si acum, cu Timisoara, acest lucru".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii