Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sancţiuni în valoare totală de aproximativ 218.600 lei, în ultimele 24 de ore

* în cursul zilei de joi, poliţiştii au mai depistat o persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, aceasta fiind sancţionată şi introdusă în carantină * în ultimele 24 de ore au fost executate peste 114 misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii COVID, amenzile totale fiind de aproximativ 218.600 lei

 

 

Acţiunile de control efectuate pentru prevenirea şi combaterea COVID – 19 sunt în plină desfăşurare, încă o persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu fiind depistată şi sancţionată. Amenzile aplicate în ultimele 24 de ore de poliţişti, au depăşit suma de 200.000 lei.

Potrivit informaţiilor transmise de la Prefectura Brăila, la nivelul judeţului Brăila, conform raportării DSP, la data de 27 martie, în izolare voluntară la domiciliu sunt 3.082 de persoane, 191 de persoane se află în carantină şi alte 235 de persoane au ieşit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile. De asemenea, 33 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată.

Poliţiştii brăileni continuă să acţioneze în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost executate peste 114 misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii COVID – 19. S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare sau carantină în cazul a 976 de persoane, în 461 de locaţii, şi au fost supuse controalelor 116 societăţi comerciale pentru a se asigura suspendarea activităţii. În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 135 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 218.600 lei. Dintre acestea, 85 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei, în conformitate cu Ordonanţa Militară nr. 3/2020.

De asemenea, în cursul zilei de joi, 26 martie, poliţiştii au mai depistat o persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, aceasta fiind sancţionată contravenţional cu amendă şi condusă într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile. De la debutul epidemiei, poliţiştii au aplicat 317 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 548.150 lei.
Categorie articol: 

Comentarii