Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SANATATE: Nouă spitale din Capitală vor asigura urgenţele medicale de 1 Mai

Nouă spitale din Capitală vor asigura asistenţa medicală de urgenţă atât pentru adulţi, cât şi pentru copii duminică, de Ziua Internaţională a Muncii, anunţă rerezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică a Muncipiului Bucureşti (DSPMB).

Cele nouă spitale sunt: Floreasca, Univesitar, Sf. Pantelimon, Sf. Ioan, Bagdasar-Arseni, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" şi Spitalul "Marie Curie".

Totodată, în această perioadă toate spitalele din subordinea DSPMB vor funcţiona cu linii de gardă de profil şi vor acorda asistenţa medicală de urgenţă.

De asemenea, Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program normal de lucru şi va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. Solicitarile populaţiei vor fi preluate la numărul de telefon 112.

În plus, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii