Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salvează o viaţă, adoptă un câine din adăpostul Primăriei!

* acesta este mesajul transmis la Brăila, cu prilejul Zilei Internaţionale a Animalelor, sărbătorită în fiecare an, pe 4 octombrie * îndemnul face referire la cei 120 de câini fără stăpân care sunt adăpostiţi în prezent de municipalitate, în adăpostul de la Unirea * cine vrea să adopte un căţel, poate începe prin a intra pe adresa de facebook a SUPAGL Brăila, unde sunt postate fotografii cu patrupezii : https://www.facebook.com/pg/Adapost-Unirea-Braila-1405731349723600/photos/

 

 

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor, sărbătorită în fiecare an pe 4 octombrie, conducerea Serviciului de Utilitate Publică de Administrare şi Gopospodărire Locală Brăila (SUPAGL) Brăila, invită iubitorii de animale să adopte un căţel. Este un gest care nu costă nimic, dar care poate salva o viaţă. În adăpostul de câini comunitari de la Unirea, care aparţine municipaliţii, îşi duc traiul în prezent circa 120 de căţei. Doar ei au mai rămas din cei peste 2.000 de patrupezi, câţi număra adăpostul în urmă cu 2 ani, iar asta li se datorează, în mare parte, organizaţiilor nonguvernamentale, dar şi altor iubitori de animale din România care i-au adoptat, fie permanent, fie la distanţă.

"De doi ani de zile, adică nici anul trecut şi nici anul acesta nu am mai făcut eutanasieri, iar ăsta este un lucru foarte bun. În jur de 2.000 de căţei adunaţi de pe străzi au fost adoptaţi. Majoritatea au fost adoptaţi de organizaţii nonguvernamentale, care mai departe îi găzduiesc, îi hrănesc şi îi oferă spre adopţie prin ţări din Europa. Sigur, au fost şi multe persoane care i-au adoptat şi i-au luat acasă. Sunt şi persoane care au adoptat câini la distanţă, ei plătesc o sumă lunară pentru întreţinerea lor şi noi în hrănim şi îi îngrijim aici în adăpost", ne-a declarat directorul Serviciului de Utilitate Publică de Administrare şi Goospodărire Locală Brăila (SUPAGL), Dumitru Munteanu. Aşadar, cine nu are încă un animal de companie sau mai doreşte unul în plus, trebuie să ştie că patrupezii de la Unirea sunt sănătoşi tun. Sunt vaccinaţi, microcipaţi şi cu carnet de sănătate, iar dacă vreţi să-i şi vedeţi, îi puteţi căuta şi pe adresa de facebook a SUPAGL Brăila: https://www.facebook.com/pg/Adapost-Unirea-Braila-1405731349723600/photos/, ori direct la Adăpostul de câini comunitari de la Unirea sau, pentru mai multe informaţii, la Serviciul de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila, de pe Strada Mărăşeşti nr. 39.
Categorie articol: 

Comentarii