Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Saltat de politisti pentru ca s-a masturbat in public

Eliberat de curind din Penitenciar, un brailean de 36 de ani are din nou probleme cu legea, dupa ce s-a masturbat in fata unei femei. Barbatul a fost prins de lucratorii de la Biroul de Politie Transporturi Feroviare (TF) Braila dupa ce femeia si-a sunat sotul si s-a plins ca fostul detinut i-a solicitat sa intretina cu el raporturi sexuale.
Totul s-a petrecut ieri dimineata, in jurul orei 8.10, in timp ce Mariana B. (36 de ani) se indrepta spre Gara CFR Braila, unde lucreaza sotul ei. La aproximativ 300 de metri de Gara din directia Ianca, femeia a fost acostata de un individ care i-a solicitat sa intretina cu el raporturi sexuale. Cristian Georgel A., tot de 36 de ani, eliberat de trei luni din Penitenciar, unde a ispasit o pedeapsa de 6 ani pentru tilharie, vazind ca este refuzat i-a pus mina pe fund, a tras-o de pantaloni si a inceput apoi sa se masturbeze in fata sa. Speriata, femeia a aruncat cu pietre dupa el si, dupa ce a realizat ca acesta nu se lasa, a scos telefonul si si-a sunat barbatul. In acel moment, fostul detinut a luat-o la fuga, insa exact in directia de unde venea sotul femeii. Impreuna cu un coleg, acesta l-a prins pe Cristian Georgel A. si l-a predat politistilor de la Biroul TF. Acolo, barbatul a declarat ca nu a mai facut niciodata asta, precizind ca nu avea de gind sa intretina raporturi sexuale cu femeia.
Intrucit mai exista inregistrate reclamatii privind fapte asemanatoare, consumate in zona liceelor, barbatul a fost dus la Politia Municipiului pentru continuarea cercetarilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii