Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salile de sport construite de guvern, in 2004, sint acum functionale

Salile de sport care au fost construite de Guvernul Nastase, in 2004, sint folosite acum de unitatile scolare care le au in dotare, dupa ce, anul trecut, mare parte dintre ele erau doar de decor, din cauza unor deficiente de executie.
La Liceul "Iorga", probleme cu constructia nu au fost foarte mari, insa este o problema modul in care se realizeaza intretinerea cladirii, pentru ca scoala nu are femeie de serviciu care sa poata face curatenie si in acest spatiu. Ca urmare, sala a fost inchiriata, in afara programului scolar, astfel incit aceasta este ingrijita de chirias si arata, dupa doi ani de la inaugurare, aproape ca noua.
Nici la "Murgoci" nu mai sint probleme mari cu acoperisul, nu mai ploua in interior, iar orele se pot desfasura conform programului. "Afara avem probleme cu un burlan care s-a spart si lasa apa sa macine zidul, dar speram ca va veni constructorul sa remedieze defectiunea", a spus directorul Nicolae Ivascu. La Scoala "Mihai Eminescu", unde in vara au fost probleme mari - s-a dezlipit covorul de cauciuc - deficienta a fost deocamdata remediata. "Firma constructoare a venit, a vazut ca s-a dezlipit covorul si a utilizat un nou adeziv. Acum folosim sala de sport pentru ca este frig si nu am avea ce altceva sa facem, insa atunci cind se va incalzi nu vom lasa lucrurile asa, rezolvate doar pe jumatate. Am avut mai multe probleme pe care le-am rezolvat. Cosul de aerisire a instalatiei de incalzire se infundase din cauza unei pasari si a durat ceva pina am dibuit defectiunea, si am rezolvat-o. Acum avem acolo un gratar metalic, ca sa nu se mai intimple asa ceva. Ne-am cumparat o scara, ca sa putem ajunge la intrerupatoare, un termostat, ca sa metinem o temperatura constanta si sa consumam gaz mai putin. Sint bune aceste sali de sport, insa ar fi fost si mai bine daca ni s-ar fi spus de la inceput cum trebuie sa folosim instalatiile, ce ne mai trebuie pentru o exploatare optima, nu sa fim lasati sa mergem asa, pe incercate", a explicat directorul adjunct al Scolii "Mihai Eminescu", prof. Sanda Costache.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii