Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salcimi plantati in Gradina Mare, de Ziua Mondiala a Habitatului

Ieri, cu ocazia Zilei Mondiale a Habitatului, Primaria Braila, prin Directia Seroplant, in colaborare cu Agentia pentru Protectia Mediului, a plantat zece salcimi in Gradina Mare. Actiunea s-a vrut a avea si o latura educativa, organizatorii invitind elevii voluntari din cadrul unei organizatii non-guvernamentale sa planteze efectiv copaceii. La ora stabilita, 14.30, un singur adolescent a venit la locatia stabilita, scuzindu-si colegii ca nu au terminat orele de curs. In atari conditii, angajatii Primariei si cei de la Mediu au pus mina pe lopeti si au facut ei toata treaba, urmind ca elevii sa fie invitati la alte actiuni de acest gen, dar in week-end-uri, cind nu se fac cursuri.
Primaria Braila a reamintit, prin intermediul unui comunicat de presa, ca Ziua Mondiala a Habitatului a fost desemnata in 1985, la recomandarea Comisiei pentru Asezari Umane.
"Ziua Mondiala a Habitatului reflecta necesitatea armonizarii asezarilor umane cu mediul natural, deoarece Pamintul nu este doar habitatul oamenilor, ci al tuturor celorlalte vietati. Aceasta zi reaminteste si de cei fara casa, de cei ce au adaposturi inadecvate, inclusiv de cei ce locuiesc in conditii incompatibile conditiei umane, oferind posibilitatea imbunatatirii asezarilor umane", se arata in comunicatul de presa al Primariei Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii